Najave novih izdanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U novom spotu za pjesmu “Čokoladni zec”, Miki Solus se nalazi na vrhu nebodera s kojeg skače, no srećom završava u velikom bazenu pored gorile koja se sunča na luftiću, a zatim ga voda izbacuje na cestu gdje mu prilazi divovska beba koja cucla svoju dudu i pokušava ga napasti, no kantautor bježi i završava na roštilju s humanoidnim kravama, a sve to zbog nekog glupastog zeca kojeg nitko nije vidio.

Pjesma je snimana u SIPA studiju, potpisuje ju Silvio Pasarić, a videospot je radio Pavle Kocanjer aka Vjetroslav Prdinski.

„Čokoladni zec nastao je jedne ljetne subote dok sam besmisleno zurio u sunce i razmišljao o smislu života: ugledao sam vranu koja prelijeće sa zgrade na zgradu, poštara koji na svom motorčiću raznosi poštu, susjedu koja je šetala svog malog maltezera...Dan se nastavio, a pjesma zapravo nije tada nastala, kao što sam ranije najavio, već tjedan dana kasnije, kada sam, šetajući psa nasipom, ugledao zeca kako izlazi iz Save i u punom sprintu juri preko prema toplani. Srećom, moj pas je bio vezan, inače bi pojurio za zecom poput rakete; ovako ga je samo mogao tužno gledati kako ostavlja iza sebe trag svojih brzih malih šapa. Sve u svemu, taj događaj mi se urezao u pamćenje te sam, stigavši kući, uzeo gitaru i počeo slagati pjesmu i tako je nastao Zečić - snimio sam ga par godina kasnije kod Silvija u njegovom studiju, samo uz gitaru i glas, bez nepotrebnog aranžiranja. Sada on isplovljava iz svoje zečje luke i nadam se da će se na izletu dobro provesti.“ – rekao je Miki SolusIzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu