Najave novih izdanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Dead Dog Summer promoDead Dog Summer je aktivan sudionik nezavisne scene od kraja 2020 godine, dolaze iz Čakovca, a do sada su izdali jedan album “A Place of Someday” koji je izašao 2022. kao digitalno izdanje, a u svibnju 2023.album je izdan na vinilu za Geenger Records te njihovu izdavačku kuću My Last Station. U tih par godina postojanja odsvirali su mnoštvo koncerata i festivala u zemlji i regiji.

Bend je trenutno u fazi rađenja novih stvari i sviranja koncerata diljem Hrvatske i regije, a “Believe it” je drugi singl s nadolazećeg album koji je najavljen za kraj 2024. ili početak 2025. godine.
“Believe it je stvar koja govori o vjerovanju u sebe i o potrebi da se okružiš s ljudima koji te potiču na rast, a ne s ljudima koji će najčešće govoriti da je nešto nemoguće, da ti to ne treba u životu, da svi samo tebe čekaju i slično. Svaka stvar koju postigneš u životu je jednom bila samo iskra u oku, želja, a ta želja je postala stvarnost.”
Kako bend njeguje DIY iliti uradi sam etiku, i ovaj put su stvar snimali sami u svojem studiju/prostoriji, a za mix i master je zaslužan Ivan Jakić iz Kut Sobe studija. Spot su snimali sami u svojoj prostoriji, a montažu i editiranje je radio bubnjar Boris Strahija.Kad bi opisivali glazbu Dead Dog Summer, najlakše bi ih bilo svrstati u hardcore punk žanr , a kombiniraju pršteće gitare s čvrstom ritam sekcijom i pijevno/vrištećim vokalima.
Članovi benda su Igor Bistrović (vokal i gitara), Krešo Žerjav (bass i vokal) i Boris Strahija (bubnjevi).IzvještajiMortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”


Slavlje života i glazbe velike Janis Joplin