INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

hr

Henry Rollins ušao je u partnerstvo s Turističkom zajednicom Los Angelesa za potrebe snimanja petodjelne YouTube serije u kojoj će davati savjete kako se snaći tijekom posjeta Los Angelesu, javlja Rolling Stone magazin.

"Kako bi pomogli putnicima koji dolaze i odlaze s LAX-a u 2020. zamolili smo jednog od naših omiljenih svjetskih putnika, Rollinsa, da podijeli svoje savjete radi što lakšeg putničkog iskustva", kazao je predstavnik Turističke zajednice Los Angelesa u izjavi medijima.

Rollins's Rules (Rollinsova pravila), kako će serijal nositi naziv, premijeru je doživio jučer (utorak 7.1.2020.) s isječkom s Međunarodne zračne luke Los Angeles u kojem bivši frontmen grupe Black Flag daje savjete oko check-in-a, prtljage, obroka, itd. Ostale epizode emitirat će se svakoga dana do kraja tjedna na Discoveryevom LA YouTube kanalu, Instagramu, Twitteru i Facebooku.

Što se glazbe tiče, Rollinsovo zadnje pojavljivanje na nosaču zvuka bilo je 2018. kada je gostovao u pjesmi "Jingle Bells" na božićnom albumu Williama Shatnera, zajedno s imenima kao što su: Iggy Pop, Brad Paisley, Judy Collins, Billy Gibbons (ZZ Top), Todd Rundgren i Ian Anderson (Jethro Tull).