INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

eminem CD

Legendarni Eminem, jedan od najutjecajnijih glazbenika svih vremena, iznenadio je milijune obožavatelja i bez najave objavio potpuno novi studijski album naziva „Music To Be Murdered By“. Novo izdanje popraćeno je i singlom „Darkness“, za koji je predstavljen videospot. Hrvatska publika album može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Album „Music To Be Murdered By“ na jednom mjestu okuplja 20 pjesama na kojima su gostovali brojni glazbenici, a među njima su se našli Ed Sheeran, Skylar Grey, Anderson .Paak i nedavno preminuli Juice WRLD. Produkciju albuma potpisuju Eminem i Dr. Dre.

Eminem je objavu albuma popratio i videospotom za singl „Darkness“, koji se nekoliko sati nakon objave približio broju od milijun pregleda:

Iako popularni reper iz Detroita obožavateljima nije dao naslutiti da radi na novom projektu, to je jednom prilikom potvrdio njegov dugogodišnji suradnik 50 Cent: „Eminem mi je poslao na slušanje pjesme na kojima radi. Još uvijek je najprodavaniji rap glazbenik, ne zaustavlja se“, izjavio je u razgovoru za hip-hop radio Real 92.3.

Popis pjesama:

Premonition (Intro)
Unaccomodating (feat. Young MA)
You Gon' Learn (feat Royce Da 5'9'', White Gold)
Alfred (Interlude)
Those Kinda Nights (feat. Ed Sheeran)
In Too Deep
Godzilla (feat. Juice WRLD)
Darkness
Leaving Heaven (feat. Skylar Grey)
Yah Yah (feat. Royce Da 5'9'', W-Tip, Denaun)
Stepdad (Instro)
Stepdad
Marsh
Never Love Again
Little Engine
Lock It Up (feat. Anderson .Paak)
Farewell
No Regrets (feat. Don Toliver)
I Will (feat. KXNG Crooked, Royce Da 5'9'', Joell Ortiz)
Alfred (Outro)