INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

bluesm

NE PROPUSTITE!!! I večeras od 20.00 sati ponovo je u eteru radijska emisija "BLUES ZA VAS" radija KRIŽEVCI 96,6 MHz.

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz radija Križevci, odnosno putem neta slušajte nas na www.radiokrizevci.hr, a jednako tako budite s nama i putem web live streama link: http://144.76.172.23:7028/ ili http://croatia.europeanbluesunion.com/radio/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije "BLUES ZA VAS", koja je sa Vama u eteru PUNIH 10 godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje, svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa radija Križevci emitira se emisija namijenjena svim onima koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima koji vole dobru glazbu.

Čak i nakon emisije "BLUES ZA VAS" i dalje ostajemo u istom tonu jer tada slijedi "BLUESY TEHNICO SHOW" kojeg uređuje realizator tona Vedran Delić.

Ovovoga utorka, 21. siječnja na redu je 425. emisija "Blues za vas".

Večerašnja emsija ima svoje specijalno izdanje i u potpunosti je posvećena ovogodišnjim nominacijama za 41. dodjelu BMA (Blues Music Awards), koja se već tradicionalno dodjeljuje u "the Cook Convention Centeru" u Memphisu 7. svibnja 2020.

I stoga večeras slušamo: WATERMELON SLIMa, BRUCE KATZa, HUDSPETH & TAYLORa, BEN LEVINa, JONTAVIOUS WILLISa, JOHN “BLUES” BOYDa, CHRISTONE "KINGFISH" INGRAMa, BILLY BRANCH & THE SONS OF BLUES, RICK ESTRIN & THE NIGHTCATSe , BOBBY RUSHa, FRUTELAND JACKSONa, LARKIN POE, NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS, SUGARAY RAYFORDa, MAVIS STAPLES, ANTHONY GERACIja, VICTOR WAINWRIGHTa, JIMMY CARPENTERa, MINDI ABAIR AND THE BONESHAKERSe, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, BRANDON SANTINIja, MONSTER MIKE WELCHa, LAURA CHAVEZ, DIANE BLUE, VANEESE THOMAS i TORONZO CANNONa.

Večerašnja emisija nema uobičajenu programsku shemu i sadržaj, no budite uvjereni da vas i u večerašnjem terminu očekuje glazba kakvu ste oduvijek željeli slušati i uživati!

I zato, ne propustite večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu radija Križevci, na frekvenciji 96,6 MHz emisija "Blues za vas", koju uređuje i vodi već punih 9 godina Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi "BLUES ZA VAS" možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na www.radiokrizevci.hr

I na kraju, budite uvjereni da Vas očekuje pravi glazbeni užitak!

Čujemo se, bok
Mladen Lončar - Mike