INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sd

Sve je spremno za svojevrsni come back koncert beogradskog Stray Dogga u Rijeku. Koncert će se održati 10. siječnja u botelu Marina.

Izvorno zamišljen kao samostalni akustični lo-fi projekt mladog Dušana Strajnića, Stray Dogg poprilično brzo i uspješno poprima konture benda koji 2011. izbacuju debitantski album "Almost". Zvuk benda odlična mješavina americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji ih nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije, a bend je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status.
Osim i dalje aktulanog albuma “Look At The Moon” na set listi će se naći i svima dobre poznate pjesme s prethodnih albuma.

Pred koncert u Rijeci bend je objavio spot za pesmu Kraj koji je napravljen od scena iz filma “Susret”, rediteljice Marije Strajnić, inače Dukatove sestre bliznakinje. Film je o njihovoj baki Leli, a pjesma Kraj je napravljena originalno za film.

Zadnjih 50-tak ulaznica čekaju u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio po cijeni od 40,00kn dok će im na dan cijena porasti na 60,00kn.

Koncert Stray Dogga nastavak je iznimno uspješne desete sezone klupskog programa Distune vam predstavlja u kojoj su između ostalih nastupili The Tiger Lillies, Emma Ruthe Rundle, Svemirko, Operators, Bebe na Vole.

Satnica: 20h vrata, 21h Stray Dogg