INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

city showDana 15.02.2020. s početkom u 20:00 h, premijerno ćemo u zagrebačkom Boogaloou gledati iluzionističko-plesni spektakl koji će oduševiti publiku svih dobnih skupina! City show spaja najveće majstore iluzije Hrvatske te plesne atrakcije kakve smo do sada gledali samo u filmovima i Supertalent natjecanjima.

Postavu City showa čine Tron Girls – plesna skupina koja u svom nastupu kombinira LED & UV tehnologiju te nam servira neviđen spektakl; Andrej Iluzionist – poznat kao riječki Houdini, koji se proslavio spektaklima koji uključuju opasne iluzije; Cabaret á la Carte – je 'džepni mjuzikl', pravi kabaretski show s glazbom uživo. Šareni septet glazbenica i plesačica koji će vas podsjetit da je život cabaret i da ustvari baš volite teatar te Casper - najveći majstor iluzije u ovom dijelu Europe, koji svojim nastupima obara rekorde gledanosti!
Po prvi put u Zagrebu imamo priliku uživati u spektakularnoj, dvosatnoj predstavi hrvatske produkcije, prepunoj nevjerojatnih točaka koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.Kako to doista izgleda, morat ćete se sami uvjeriti 15.2. u zagrebačkom Boogaloou, a do tada ćete nam morati vjerovati.

Ulaznice
U prodaji su Early bird ulaznice (do 16. 01) po cijeni od 100 kn, pretprodaja (od 17.1.) 120 kn i na dan koncerta – 150 kn. U ponudi je i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 180 kn.
Link za ulaznice : https://www.entrio.hr/event/city-show-zagreb-7363