INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

gng

Kada Graffiti na Gradele objavljuju datum održavanja, sa sigurnošću možete znati da će dani od sada biti samo sve dulji, a ljeto sve bliže.

Iako se 9. izdanje najvoljenijeg ljetnog art festivala čini miljama daleko, dopustite da vam stavimo stvari u perspektivu - do novog izdanja festivala zbog kojeg Bol na Braču ljeti postaje otok najljepših zidova, ulica i ljudi ostalo je samo 27 ponedjeljaka!

Međunarodni festival koji je kroz godine stekao reputaciju i u inozemstvu, dovodeći neka od najvećih street art i graffiti imena na hrvatsku obalu, održat će se od 29. srpnja do 1. kolovoza na prostoru Bijele kuće, ali i na ulicama Bola na Braču.

Osim domaćih, regionalnih i međunarodnih street art imena, Graffiti na Gradele nastavljaju dovoditi i najpopularnija hip-hop imena, ali i održavati zdrav duh i zdravom tijelu sportskim i cjelodnevnim aktivnostima. Prošle godine premijeru je imao i međunarodni bike polo turnir koji će ove godine ponovno na Brač dovesti ovaj zanimljiv i dinamičan sport, ovoga puta s još brojnijim gostima iz svijeta. Uz preko 30 bike polo timova, posjetitelji će moći sudjelovati i u drugim raznim aktivnostima, poput ulične košarke, natjecanja u b-boying i hip-hop plesu, najluđim skokovima u more, graffiti radionicama, pub kvizu, DJ radionicama ili će jednostavno moći uživati u debeloj hladovini i hladnom piću u festivalskom loungeu uz plažu.