INmusic festival 2012

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Povodom proslave posebnog dana, kada Rijeka postaje Europska Prijestolnica Kulture, Udruga Ri Rock izbacila je aseve iz rukava i ponudila neponovljiv flush izvrsnih izvođača te tako svim ljubiteljima dobre mjuze osigurala najbolji party u gradu!

S početkom u 20h i besplatan ulaz posjetitelje će zabavljati čak 5 izvođača sa svih strana Balkana i okolice, a sve pod nazivom "R twenty twenty"!

Priču predvodi eksplozivni niški dvojac Stereo Banana, a opasno ih prate vladari tekstualnog svemira KALI FAT DUB. Iz Švicarske stiže Knuts Koffer aka Knutov Kofer koji će svojim pozitivnim ritmovima okupati sve posjetitelje, a najbolje od svega je što pjevaju na Hrvatskom jeziku koji ne razumiju. Kako bi dokazali snagu domaće scene, s Krka stiže Buco i Kalašnjikovi, a praše moćne beatove sa svog albuma ‘Reggae Mafia’.

Ultimativnu zabavu donose puhački magovi Techno Vikings i svojim hitovima probijaju zidove dosade!

Ovu večer svakako želite biti u Palachu i osjetiti glazbeni kreativni nered u svom izvornom obliku! Plešite, skačite, slavite i ostavite svoj trag kao predstavnici Europske Prijestolnice Kulture.