Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

mo

Na ovogodišnjem Sea Star festivalu imali smo prilike porazgovarati s mladom turskom EDM zvijezdom u usponu, Mahmutom Orhanom, poznatim po hitovima „Feel“, „Save me“, „6 days“ i mnogih drugih.

Ovog 26-godišnjeg DJ-a imali smo prilike slušati na Exit gdje nas je ugodno iznenadio, te smo ga s nestrpljenjem čekali i ove godine u Umagu. Imali smo par minuta prije njegovog izlaska na stage, a o čemu smo uspjeli u kratko vrijeme porazgovarati provjerite u nastavku.

Kako si? Jesi li uzbuđen zbog večerašnjeg nastupa?
Uzbuđen sam i svake minute sam sve uzbuđeniji. Nadam se da će biti odlično večeras.

Kako bi opisao svoju glazbu?
Koja glazba sadrži puno osjećaja, sadrži i ljubav i mržnju. Glazbu volim slušati i stvarati gdje god da jesam, bilo to da kuham ili se bavim sportom, i zbog toga ona sadrži sve osjećaje.

Na što si najponosniji u svojoj karijeri do sad?
Ponosan sam na to što sam dijelio stage sa ljudima kojima se divim i koje sam slušao i prije nego što sam ja počeo nastupati, i nastup na Exitu je jedan od nastupa na koji sam najponosniji.

Imaš li najdraži grad u kojem voliš nastupati, ili festival?
Od gradova bih izdvojio Istanbul, Amsterdam i Barcelonu, a od festivala Ultru Miami i Exit festival.

mo

Kako bi opisao sebe u 3 riječi?
Radišan, kreativan i uzbuđen za nove stvari.

Planovi za ljeto i budućnost?
Bit će ovo veoma produktivno ljeto jer ću nastupati na mnogo festivala, ali iz festivale puno ću vremena provoditi i radeći na novoj muzici.

imaš li poruku za fanove u Hrvatskoj?
Jako volim svoje fanove ovdje, moja poruka za njih je nastavite me slušati, a za one koji su tu večeras imat ću malo iznenađenje za vas!