Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Markiz i Tomfa - glavni vokal Kawasaki 3p su se odlčili na neobičnu suradnju, a rezultat bi trebao uskoro biti objavljen. S obzirom na prilično tešku trenutno situaciju za glazbenike, ovakve suradnje nas vesele. Eksluzivno za SoundGuardian, popričali smo glavnom aktericom ove suradnje.

O kakvoj suradnji se točno radi i što snimate
Ines: Pjesma je iz Babićevog autorskog pera, naravno, te nastavak suradnje s našim producentom Ivanom Božanićem, a radi se o tragikomičnom prikazu našeg malog šupka, ovaj, kutka svijeta. 😱 Spot je sniman u predivnoj Laubi, a režirao ga je, snimio i montirao Pavle Kocanjer.

Kada će spot biti objavljen, imate li kakav teaser?
Ines: Navodno danas ide van. Premijera pjesme je prijepodne na Yammat FM te spota u 19h na CMC-u.

img

Kako je bilo surađivati s Tomfom?
Ines: Nažalost, nismo mogli biti u isto vrijeme u studiju, ali sasvim dobro smo se zabavili na snimanju spota. Što reći o Tomfi .. talentiran, zgodan, pametan .. a kakve tek ljute umake radi!! .. da ga nema trebalo bi ga izmisliti. :)

Kakvi su daljni planovi za Markiz
Ines: S obzirom na situaciju s Covidom, trenutno nema nekakvih grandioznih planova. Fokusirani smo na studijski rad, tako da će ova godina vjerojatno biti obilježena radom na novom albumu. Ako se stvari poprave, nadamo se i pokojoj svirci, ali teško je bilo što predvidjeti u ovom trenutku.

img

Kako podnosite ovo vrijeme bez koncerata, što vam je najteže. Vidim da snimate, no nedostaju li vam Live svirke?
Ines: O financijskom utjecaju ovog horora s covidom ne mogu pričati, jer mi glazba nije primarni izvor zarade, a iskreno, i u najboljim danima sam od nje zaradila za otprilike tank benzina. :) No, live svirke su nezamjenjiv dio života jednog muzičara. Mislim da nikakav studijski rad ne može nadoknaditi ono što vam daje interakcija s publikom i ostatkom benda, a nikakav live stream neće zamijeniti ni atmosferu gledanja koncerta iz publike. Nakon sad već godinu dana od zamrzavanja bendovskih svirki, razočaranje razvojem cjelokupne situacije, a i posljedicama koje nam je pandemija donijela, doseglo je nezamislivu razinu.

Kakva su vam očekivanja publike na ovu suradnju?
Ines: Da će biti jednako zabavljeni kao i mi dok smo snimali ovu stvar. :)

Pjesma, i pripadajući spot, su u međuvremenu i službeno objavljeni, a kako ova posebna suradnja zvuči i izgleda pogledajte niže.