Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Let 3 LaubaLet 3 - ili ih vole ili ne. Svakako po meni jedan od najboljih i najprovokativnijih bendova u Hrvatskoj koji djeluje od 1987., sinoć je počelo svoj show oko 22 h u zagrebačkoj Laubi. Letovci su izašli na stage u Zigmanovim kostimima odsviravši dva puta zaredom sve stvari s novog albuma koji će biti izdan na ljeto.

Nakon prvog dijela koncerta na stage su Letovci doveli spomenik "Angela Merkel sere" pozvali ekipu da budu "posrani". Odaziv je bio dobar a Letovci su opet pokazali da znaju napraviti dobar glazbeno-scenski spektakl. Uz otkrivanje spomenika Letovci uz pomoć zbora i publike složno su otpjevali mantru "Angela, Angela poseri se na nas".
Let 3 Lauba
Nakon prvog, ajmo to nazvati službenog, dijela koncerta i izlaganja spomenika, bend je krenuo svirati stare stvari. Dva i pol sata sveukupne svirke su apsolutno čitavo vrijeme držali atmosferu na visokoj razini, interakcija s publikom odlična a show kao i uvijek - za pamćenje. Uz brojne hitove - "Drama", "Izgubljeni", "Vjeran pas", "Izađi mala", "Nafta","Profesor Jakov", "Pokvarena žena", "Riječke pičke","Omađijaj me", "999", "7 kontinentio" - nekako mi se učinilo, možda zbog vlastite euforije, da je najbolju popratnu reakciju imala stvar "Dijete u vremenu", iako je zapravo čitav drugi dio koncerta bio odlično popraćen od strane publike.

Prvi odlazak benda je naravno bio popraćen ovacijama i Letovci su se vratili, za kraj su nas počastili bezvremenskim hitom "Izgubljeni", veselicom "Tazi tazi" te psihodeličnom i odličnom "Sam u vodi" u trajanju od oko dvanaest minuta koja je zapravo idealan završetak ovog "spektakla".Let 3 Lauba

Uz standardna presvlačenja, Letovci su i ovaj puta pokazali da su odličan bend, da njihov koncert nije "samo koncert", da odlično sviraju i da znaju napraviti show i zagrijati publiku. Iako zvuk nije bio savršen, koncert je bio odličan.

IMG_4543.jpg IMG_4547.jpg IMG_4571.jpg

IMG_4582.jpg IMG_4586.jpg IMG_4596.jpg

IMG_4602.jpg IMG_4615.jpg IMG_4696.jpg

IMG_4731.jpg IMG_4748.jpg IMG_4854.jpg