Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Karlovacko rockoff 2016 011Festival novog zvuka polako se bliži velikoj završnici - superfinalu koje će se održati 4. studenog na mjestu na kojem su proglačena četiri finalista - S3ngs, U pol' kod Sabe te dva najnovija - Rezerve i Mangroove.

Pobjedu je tako na trećoj finalnoj večeri odnijeo bend Rezerve, dok su se Mangroove plasirali u superfinale jer imaju najemitiraniji radijski singl.
Karlovacko rockoff 2016 028Nezahvalnici su zvukovima mediterana otvorili večer, laganim ritmom i akustičnim gitarama. Različito od onoga što je RockOff dosad ponudio, smirenije i zrelije, no s nedovoljno faktora X koji bi privukao publiku i zadržao njihovu pažnju. Pažnju publike, i što je najvažnije žirija, osvojio je bend Rezerve koji je izazvao pravi mali kaos. Simpatično njeguju vlastiti stil zbog čega su se zasluženo našli u samom finalu. Jedinstveni stil ima i Bobo Knežević koji je u finalu zbog pjesme "Ninočka". Nasmijao je ekipu i proširio pozitivnu energiju koju je tehnološki unaprijedio Surka sa svojim osebujnim beatbox performansom. Karlovacko rockoff 2016 060Ugodnu su večer zatvorili zvuci soula, jazza i funka u pjesmama odlične grupe Mangroove koja je već neko vrijeme prisutna na sceni i prikupila je simpatije široke publike.
Borba u superfinalu bit će iskrena i žestoka, a tko će biti pobjednik ovogodišnjeg RockOffa doznat ćemo u četvrtak, 4. studenog.