Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

sSuperfinale Festivala Karlovačko RockOff festivala iznjedrila su četiri izuzetno zanimljiva benda - S3ngs, U pol 9 kod Sabe, Mangroove i Rezerve. Apsolutnu pobjedu na festivalu odnio je bend Rezerve, ali ostali nisu kući otišli praznih ruku.

mVečer je otvorio bend Mangroove i stvorio svoj autentičan groove uz osmijeh na Željkinom licu koji nije prestajao ispunjavati prostoriju od početka do samog kraja nastupa. Svi su poskakivali ili barem klimali glavom u ritmu kombinacije soula i jazza, jer tome jednostavno nisu mogli odoljeti. Sinergija unutar benda bila je važan dio nastupa i zbog čega su njihove varijacije unutar pjesama zvučale izuzetno primamljivo. Na kraju su večeri primili nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najemitiraniji singl.

U pl 9 kod sabeEnergičnija je bila i ekipa iz U pol' 9 kod Sabe koja ništa nije prepuštala slučaju. Osim odgovornosti sviranja u superfinalu ovog događaja, bila je to njihvova zadnja svirka u ovakvom sastavu jer će gitarist Goran nakon napustiti bend. Furaju svoj specifičan stil koji im je donio nagradu Hrvatske glazbene unije za najbolju izvedbu.

s3ngsS3ngsi su se s rokerskim riffovima vratili na binu i oduševili publiku koja je djelovala kao novi član benda. Dulje su vrijeme pristuni na sceni, što je jedan od razloga zbog kojeg su imali veliki broj vlastitih fanova koji su aktivno pratili nastup. Primili su nagradu za koncertnu nadu godine.

rNo, punk rock je na samom kraju ipak nadvladao sve - Rezerve, bend iz Makarske, napravo je pravi show i naprosto zaludio publiku. Za vrijeme njihova nastupa odmoru nije bilo mjesta, svirali su brzo i bezkompromisno. Stoga su upravo oni pobjednici treće sezone Karlovačko RockOff Festivala. Nagrađeni su snimanjem tri singla i spota u profesionalnoj produkciji. Sretno svima!