Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 5763

Već drugu godinu za redom križevački Klub kulture i Crno perje slave Uskrs zajedno. S početkom nešto malo poslije 22 sata, Klub je bio dupkom pun, a uz dobro ozvučenje - zavibrirala je glasna svirka Crnog perja. Krenuli su sa svojom dobro poznatom notom 'Zbogom svijete' i započeli skoro dvosatno raspjevavanje publike koja ih je dobrim raspoloženjem pratila čitavo vrijeme.

Iako je bend mirovao skoro 12 godina od nastupanja, definitivno svojim čvrstim nastupom daju do znanja publici kako još uvijek u sebi nose rockerski duh i spremni su rasplesati svakog tko im pruži šansu za to. Samim time to i dokazuju prepunim Klubom i njihovim starijim, a i onim mlađim fanovima koji su se našli sinoć u "četiri oka" s Crnoperjašima.

IMG 5813

Unatoč manjim izmjenama u bendu, strast i poriv prema stvaranju i ispjevavanju tih stvorevina, ostala je ista, ako ne još jača i zešća.

Od originalne postave benda koji je osnovan još davne 1995., ostali su na vokalu i gitari Neno Kos te na bubnjevima Nenad Borić, dok im se pridružuju mlada zvijezda Dino Jelusić kao vodeći vokal i Dajman Mileković na bas gitari.

IMG 5809

U sklopu 14. Culture Shock festivala, Križevčani su uspjeli kompletirati produženi vikend s Crnim perjem koje je zadovoljno prorešetalo svoju listu pjesama satkanu od dva albuma te zaključili još jednu uspješnicu od koncerta.

Obzirom na odaziv i obostranu ljubav Križevčana i Perja, vrlo je vjerojatno da će zajedničko druženje na Uskrs postati tradicija koju će obje strane ispoštivati.

IMG 5797

IMG 5817

IMG 5835