Izvještaji

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KNP00056

Bila je to večer za pamćenje. Priznata kantautorica LUCE sinoć je svojim impresivnim vokalom, dojmljivom interpretacijom te pomno odabranim repertoarom u večeri posvećenoj soul divama razoružala prisutne u dupkom punom zagrebačkom klubu Sax.

Večer 'Drugo lice Luce' otvorila je pjesma Nine Simone 'Feeling good' gdje je već u startu publika mogla osjetiti snagu i dubine Lucinog alta da bi već u drugoj pjesmi Ette James 'Something's Got A Hold On me' Luce pokazala da se vrlo lako snalazi i u ritmičnim, plesnim numerama prezentirajući odmah i koncept večeri, svoje drugo, veselije lice. Tijekom večeri redali su se veliki klasici iz soul ere poput 'Natural woman', 'Fever', 'Respect', 'Be my baby','Chain of fools', 'Rescue me', a u pjesmi 'Son of a preacher man' na pozornici joj se pridružila i rodonačelnica soul klupskih večeri Ivana Kindl. Između pjesama nisu izostale ni ovacije i emocije oduševljenja prisutnih što je još više pridonijelo odličnoj atmosferi gdje su mnogi komentirali kako ovakav program ispunjen legendarnim, nezaboravnim soul pjesmama nedostaje u Zagrebu.

KNP00099

'Još uvijek sam pod dojmom od sinoć. Pripremali smo se dva mjeseca i nadam se da smo opravdali očekivanja te pružili svima koji su bili sinoć lijepu večer. Ovo mi je bio prvi koncert ovakvog tipa te se nadam tek prvi u nizu. Zahvaljujem svima koji su došli i pridonijeli onako sjajnoj atmosferi u publici, te sinoć bili uz mene, kao i mojim članovima benda Viboru, Filipu, Ediju i Marinu, predivnim back vokalima Dinu Antoniću i Tei Zec te brass sekciji Luji Parežaninu i Mati Picukariću. Malo ću se odmoriti pa onda slijede daljnje svirke a reprizu Saxa možete vidjeti 14.12. na Europskom trgu u sklopu Adventskog programa', izjavila je Luce.

Prema prvim dojmovima i komentarima svih koji su došli u Sax program 'Drugo lice Luce' je bio pun pogodak, a kako je i Luce već ranije izjavila plan je svirati ga i na pozornicama ostalih gradova Lijepe naše.