Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sarajevska diva sevdaha Amira Medunjanin održala je sinoć na rasprodanom pulskom Kaštelu koncert za pamćenje. U pratnji multiinstrumentalista Zorana Majstorovića i Antonia Vrbičkog na harmonici, Amira je povela oduševljenu publiku na svojevrsnu gotovo dvosatnu „sevdah šetnju“. Pred brojnim auditorijem, Medunjanin je bila izvrsno raspoložena te je zabavljala publiku koja je izvrsno prihvaćala svaku pjesmu i svaku dosjetku.

am

Svojom neposrednošću u komunikaciji sa publikom, te izvanrednim glasom, Medunjanin je ponovo dokazala svoju reputaciju vrhunskog umjetnika. Priredila nam je tako presjek svojih uspješnica sa svih svojih albuma, pa tako i sa posljednjeg albuma „For Him and Her“ na kojem je odala počast Tomi Zdravkoviću i Silvani Armenulić.

Ljubav prema tradiciji gaji se od malih nogu, pa tako i ova jedinstvena umjetnica čuva glazbeno naslijeđe Balkana, kojem pridodaje kvalitetnu i novovalnu glazbu Štulića, Šobića, Idola ali punk-a koji joj je u srcu i duši i danas.

amira pula 13 result

Tokom koncerta sjetila se tako i svojeg prvog nastupa u Puli, koji se dogodio upravno na Kaštelu, nakon kojeg su uslijedili koncerti na Malom Brijunu, pa i u Areni. Za razliku od ustaljenih i pripremljenih koncerata, dinamika i repertoarni razvoj koncerta, prirodno je dopunjen zahtjevima publike. U jednom trenutku, dok su se rješavale tehničke poteškoće, Amira je svojom a capella izvedbom počastila publiku koja je uživala u njezinom upečatljivom vokalu.

amira pula 7 result

Amira Medunjanin zaista nije nikoga ostavila ravnodušnim, a svojim izvedbama otvorila je vrata za neke nove svjetove i još jednom dokazala da ju sa pravom uspoređuju sa Cesariom Evorom i Billie Holiday.

amira_pula_10_result.jpg amira_pula_11_result.jpg amira_pula_12_result.jpg

amira_pula_13_result.jpg amira_pula_14_result.jpg amira_pula_15_result.jpg

amira_pula_16_result.jpg amira_pula_17_result.jpg amira_pula_18_result.jpg

amira_pula_19_result.jpg amira_pula_1_result.jpg amira_pula_20_result.jpg

amira_pula_21_result.jpg amira_pula_22_result.jpg amira_pula_23_result.jpg

amira_pula_24_result.jpg amira_pula_25_result.jpg amira_pula_26_result.jpg

amira_pula_27_result.jpg amira_pula_28_result.jpg amira_pula_29_result.jpg

amira_pula_2_result.jpg amira_pula_30_result.jpg amira_pula_31_result.jpg

amira_pula_3_result.jpg amira_pula_4_result.jpg amira_pula_5_result.jpg

amira_pula_6_result.jpg amira_pula_7_result.jpg amira_pula_8_result.jpg

amira_pula_9_result.jpg