Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

flyerTko u petak na Martinje nije bio za proslavu i kapljicu kakva je tradicionalno uobičajena za tu večer, mogao je svratiti u Tvornicu kulture na koncert Flyera.  Bend koji je na hrvatskoj sceni od „dvijetisućitih“, izdao je album svojih najvećih hitova „Greatest Hits Collection“ pa su ih tom prigodom odlučili i zasvirati. Prostor Malog pogona Tvornice je bio popunjen, a bend je na stage stao nešto prije pola 10. Nakon prve izvedene pjesme vidjelo se kako je pjevačica Petra Kožar vrlo emotivno doživjela izlazak na pozornicu i okupljenu publiku koja se rasplesala na njihove hitove.

Spomenula je kada su (ako se ne varam), kucali na vrata Croatia Recordsa  i kada je u njihovoj pjesmi prepoznat hit, ali i kada su se odlučili dirnuti u svetinju – pjesmu Josipe Lisac „O jednoj mladosti“.
Za izvođenja „Tragova u tragu“ Petri su se na njen spontani poziv na binu i za mikrofon pridružile Lara i Bianka.
Osim već spomenutih pjesama, izveli su i „Kako da te ne volim“, „Stanica prema suncu“, „Nismo sami“, „Ritam sunca“, „Sve je u redu“, „More“, „Mala iluzija“ te pjesme novijeg datuma – „Meteori“ i „Dan po dan“.
Tko je htio, mogao je u samom prostoru Tvornice kupiti i Flyerov CD.
Bend je svojim pjesmama i jednim posebnim pristupom glazbi dao ne samo jednu atipičnu večer za pripadajući datum, već je razbio sumornu i hladnu zagrebačku noć na dijelove koji su nas odveli u Flyerov rasplesani svijet stihova i nota.