Izvještaji
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dobro nam poznati Mile Kekin je otišao u svom smjeru i za sada mu to jako dobro ide. Jedan od najpoznatijih domaćih pop- rock pa i nekada punk kantautora, Kekin je sinoć u Vintage Industrial baru održao promociju svog nedavno objavljenog albuma "Nježno đonom" koji je zamišljen kao skup pjesama uz koje čovjek može zapjevati, zaplesati, nasmijati se, ali i zamisliti nad samim sobom. Album ima dvanaest pjesama od kojih su neke već pri vrhu top ljestvica i vrlo dobro prihvaćene od publike i fanova.

mk

Koncert je počeo na vrijeme, a Kekin je sa svojim bendom napravio pravi rock tulum. Promocija albuma „Nježno đonom” održana je u pratnji peteročlanog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika domaće scene, a to su Mark Mrakovčić, Danko Krznarić, Andrija Lazo, Mario Petrinjak i Viktor Slaming. Vintage je bio pun raspjevane i dobro raspoložene ekipe. Osim pjesama s novog albuma, Kekin nas je počastio i svojim hitovima nastalima dok je bio frontman Hladnog Piva. Iako neki nisu zadovoljni ovom situacijom, Kekin je jako dobar glazbenik i autor te je kao i kod većine glazbenika odlučio raditi ono što voli i želi na svoj način, a to zaslužuje poštovanje.

20231111 DSC 0345 result

Odličnom svirkom sinoć, Kekin je još jednom dokazao koliko vrijedi i donio dobru zabavu, prepunu energije i dobrih vibracija na koncert. Vjerujem da je ekipa bila zadovoljna, barem su tako djelovali. Sve u svemu, jedan jako dobar koncert za petak navečer i poruka svima koji možda ne žele "novog" Kekina, da mu daju priliku, jer svi dobro znamo da se glazbenici, baš kao i ljudi razvijaju, a Kekin ide u sasvim dobrom smjeru.IzvještajiAvril Lavigne i Kraj Programa u pulskoj Areni


Naelektrizirani spektakl Coldplaya u Budimpešti


"Man this Sax" održan prošle subote u Sax!-u


Brutalna iskrenost Body Counta na Šalati


Galerija fotografija: Grše na Terezijani


Galoop festival dan 2.


The Smile + James Holden u Malom rimskom kazalištu


Galoop festival dan 1.


Ril Tok Fest održan u klubu Boogaloo


Galerija fotografija: Jelusick na drugom danu Terezijane


Punk fiesta uz Bakterije i Nulu


Koncert Parnog Valjka na Terezijani


еksplozivni nastup Toola u Budimpešti


Engleska pop-punk ikona u prepunoj Tvornici


Dropkick Murphys na Šalati


Vrhunski koncert Crossesa u Tvornici


Tool audio-vizualno hipnotizirao Beč


Galerija fotografija: KSET Open Air


Spektakl Gibonnia


Dua Lipa nastupila u pulskoj Areni