Izvještaji

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Sinoć su u Samoboru, u sklopu fašničkog programa, koncert održali Urban&4. S obzirom da je kiša padala vjerovalo se da neće biti puno ljudi, no to je ipak Urban, koji je još jednom pokazao koliko je veliki čovjek, glazbenik i umjetnik. Kako je svirka krenula, tako su se i fanovi počeli sve više okupljati. Ljudi su se snašli kabanicama i kišobranima, a Urban&4 su majstorski sve odradili kao da je najljepša večer na svijetu.

Što reći osim da je svirka trajala više od dva sata i da nitko nije otišao do zadnje pjesme. Atmosfera je bila odlična i još jednom su i izvođači i publika dokazali da nema toga što ih može zaustaviti u odličnom provodu. Za vrijeme koncerta, Urban je negdje pronašao igračku male patkice koja je postala simbol koncerta i time dodatno zabavila sve na Trgu fašničkih velikana.

u4

Koncert je otvorio sa pjesmom "Nitko osim nas", zatim je uslijedio "Div" te nježna i romantična "Odlučio sam da te volim". Nastavile su se divne izvedbe, a Urban je u svaki pjesmu unio 200% sebe. Zanimljivi moment je da je kiša odlučila prestati padati za vrijeme dok su izvodili pjesmu "Budi moja voda". Slučajnost koje je ustvari oduševila sve na Trgu, ova pjesma i prestajanje kiše se toliko odlično poklopilo da je podiglo atmosferu na najjače.

Iako se ovo ne može klasificirati kao veliki spektakl, Urban&4 su ga napravili takvim. To god je jučer bio na Urbanu, unatoč kiši, nitko nije odustao i ostao je do kraja, a igračka patkica vjerujem da će svima ostati u sjećanju jer je s njom napravio poseban show.

RA402795 result

Veliki umjetnik i glazbenik je još jednom dokazao da njemu nije bitno mjesto ni vrijeme jer on uvijek napravi odličan koncert. Službeni dio koncerta su završili sa "Malom trubom" koja je naravno sve rasplesala i ekipa nije htjela prihvatiti da je to kraj te su logično tražili još! I još su dobili. Na bis su odsvirane legendarne "Nebo" i "Astronaut". Sve u svemu, vrhunski spektakl unatoč lošem vremenu koje je ipak odlučilo se "smilovati" kada je Urban zagrmio "Budi moja voda".

Setlista:
Nitko osim nas
Div
Odlučio sam da te volim
Kundera
Ruke
Moja
Srijeda je u proljeće
Kuća sjećanja
Kasno je za ljubav
Budi moja voda
Sama
Sutra ćemo pričati
Iskra
Mjesto za mene
Mala truba

BIS:
Nebo
Astronaut

IzvještajiThe Dire Straits Experience podigli na noge ispunjeni Lisinski


Rock propovijed: Goran Bare i Majke u Vintage Industrial Baru


Matijine vile igrom osvojile Tvornicu


Flaner i Colostrum razbudili Klub kulture


Hali Gali tulum u AKC Attack!


Održan je 3. Superval u Vintage Industrial Baru


Avalanche Kaito: Glazbena lavina u Močvari


Antun IDEM u Très Chic Caféu


U Lisinskom izveden sjajan balet Romeo i Julia


Sve samo ne Luzeri u Klubu kulture


Prigušeni taktovi glazbenog „fusiona“ Chuia u pulskom Kotaču


Josipa Lisac obilježila 50 godina "Dnevnika jedne ljubavi"


Švesterovo u Tvornici


Moćan i energičan Zoster rasplamsao Tvornicu


Sunnysiders u SAX!-u promovirali album "27 Stitches"


KBO! nastupio u Tvornici


U lisinskom održan Symphonika On The Rock


Galerija fotografija: (ne)normalni u Tvornici


Bezvremenska Natali Dizdar nastupila u Petom kupeu