Izvještaji

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Ovaj vikend se u Klubu Željezničar odvio psytrance party u organizaciji Forestation kolektiva. Od samog početka u 22h atmosfera je bila užarena i plesna te je takvom ostala i do samog kraja u ranim jutarnjim satima!

Sve je počelo psytranceom iz kasnih devedesetih s Danieleom i njegovom pernicom punom historijski zlatnih CD-ova. U današnje vrijeme rijetko je moguće vidjeti DJ-a da vrti muziku sa CD-a, ali Daniele je to odradio vanserijski.

Nastavio je Dayalix sa svojom odličnom produkcijom, a Orion nam predstavio dašak glazbe sa svog festivala Solar Light koji se održava u lipnju (21-23.6.2024.) u središnjoj Italiji.

Što reći za legendarnog Fog-a, koji nam je održao lekciju iz fullon psytrancea i pokazao kako to rade stari lisci sa preko 25 godina na sceni. Stvarno vrhunski, da bi reć rekli! Tako smo čuli punu paletu neobjavljenih stvari od DJ-a iz rostera Looney Moon recordsa, kojeg je Fog label manager. Oduševljenje organizacijom partija i same pohvale od osobe koja preko 25 godina aktivno organizira velike evente i vrti po najvećim pozornicama na svijetu nam dakako puno znači. Naravno, nije zaboravio pohvaliti publiku za stvaranje naelektrizirane atmosfere te se obećao vratiti!

Za kraj večeri zadužen je bio naš resident Atomic Hive koji je možda odradio set života i rasplesao zadnje preživjele plesače kojih je za 6 ujutro bio pozamašan broj!

Za zvuk je uopće suvišno trošiti riječi jer svatko tko je ikada bio na bilo kojem našem partiju mogao je osjetiti vanserijski kristalni zvuk Rudijevog soundsystema od kojeg smo zamalo počeli levitirati.

Dekoracije talijanskih Tribes Deco koji su i zaslužni za ovu kolaboraciju su nas natjerale da zaboravimo da smo usred betonske džungle te nas teleportirali u daleki alternativni šumski pradavni moment! Uz besprijekoran video mapping, magija je bila kompletna!

Vidimo se krajem ljeta (23.-25.8.2024.) na novoj lokaciji koju uskoro otkrivamo na našim društvenim mrežama!IzvještajiGlenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre


Jelusick u riječkom Pogonu kulture - Ima li nade za nas?


Jelusick u Tvornici kulture


Savršeno pakleno uz Savršene Marginalce u rasprodanom Vintageu