Izvještaji

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

zmf 1 dan

Danas u 16h klub Boogaloo, tj. njegova terasa je postala prava mala medijska meka u vrlo opuštenoj atmosferi i jako dobroj organizaciji.

Naime druženje predstavnika medija s protagonistima Zagreb Music Festa - Parni Valjak, Neki to vole vruće i Matija Cvek je zamišljeno kao dobra zabava u kojoj su mediji mogli iskoristiti priliku i razgovarati s izvođačima prvog dana ZMF-a, podružiti se, popiti i dobro se najesti. Organizacija je bila odlična, prvenstveno iz razloga jer je atmosfera u ta dva sata (unatoč pljusku) bila cijelo vrijeme opuštena, ljudi su se zabavljali, a mi smo iskoristili ovu priliku da napravimo najave za Zagreb Music Fest, no nismo htjeli napraviti standardnu priču, nego smo snimili kratke najave koje možete pogledati na našim društvenim mrežama.

Među gostima je bilo i Zabranjeno Pušenje i Tomi iz Phantasmagoria pa smo iskoristili tu priliku da snimimo najavu i za njihove nadolazeće koncerte. Nekako nisam imala potrebu biti naporna s postavljanjem hrpe pitanja, za to postoje intervjui koje ćemo napraviti. Ovako je ispalo odlično, a svi prisutni izvođači su također mogli uživati i opustiti se (barem su tako djelovali).

zmf 1 dan 3

Sve u svemu, super ideja i ovakva druženja su potrebna jer osim što zbližavaju izvođače, zbližavaju i medije. Uvijek je dobro biti u dobrom društvu, a danas je društvo bilo odlično. Da ne duljim, ponovit ću samo da najave možete vidjeti na našim društvenim mrežama i topla preporuka za ići na Zagreb Music Fest i jer vas očekuje dobra i rasplesana zabava uz odlične izvođače. No, da ne ispadne da samo hvalim prvi dan, svi dani Zagreb Music Festa su odlični i šteta bi bilo propustiti bilo koji.

Na kraju, još jednom hvala organizatorima na pozivu na ovo druženje, nadam se da će biti još ovakvih događaja u kojem je sve opušteno i bez pritiska.

zmf 1 dan 2Izvještaji$ich+Dvorac u Klubu kulture


Mortal Kombat na kućnom pragu


Rod Stewart u Ljubljani


Zagrebački kultni klub ugostio mlade nade glazbene scene


Još jedna uzbudljiva večer Vrela zvuka: Magalí Sare i Manel Fortia


Gipsy Kings ispunili zagrebačku Arenu latino zvukovima


Galerija fotografija: Foncedalle, GØK2, Host Unknown


Krankšvester tradicionalno odlični u Vintageu


Chris Botti potvrdio svoju veličinu


Valhalla MUF 2024.


Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”