Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prvi dan desetog izdanja popularnog festivala Forestland je iza nas. U šumovitom selu Brezju pokraj Čakovca već se prvog dana okupilo oko 5000 ljudi željnih dobrog provoda i zabave. Pozitivne vibracije i pozitivna enegija ispunile su cijeli prostor festivala.

Večer je počela u ne baš uobičajenom ritmu kad je ovaj festival u pitanju. Prvi su se na pozornicu popeli dečki iz 30zone. Oni su minutom šutnje odali počast tragično preminulom čakovečkom gimnastičaru Antoniu Vuku. Glavni izvođač koji je zapalio publiku bio je srpski trap izvođač Rasta. Njegove hitove pjevalo je mnoštvo publike, a on je svoj nastup osmislio vrlo kreativno i u kratko vrijeme na pozornici izveo jako puno pjesama. Nastup je upotpunio i prvi vatromet večeri. Nakon njega, dio publike koji je vjerojatno došao ciljano zbog njegovog nastupa se razišao, no došlo je još više posjetitelja koji su čekali čistu elektronsku glazbu koja je uslijedila. Pozornicu je preuzeo slovenski DJ Aneas koji je svojim obradama dobro poznatih hitova rasplesao i raspjevao mnogobrojnu publiku. Nakon njega slijedili su nastupi Noela Hollera iz Njemačke, Lawrenca Apagea iz Nizozemske te Bore iz Argentine.

Popratnog sadržaja definitivno ne nedostaje. Ponuda hrane i pića bila je sasvim solidna. Klasična festivalska hrana, burgeri, pommes i ćevapi nije bila loša po omjeru cijene i kvalitete. Pića svih vrsta nije nedostajalo, a cijene su također bile prihvatljive. Oni najodvažniji isprobali su i zipline koji vodi preko cijele glavne pozornice. Barber shop i tatoo shop također su bili poprilično posjećeni, a cijene su bile korektne.

Drugog dana festivala očekuju nas nastupi trap zvijezda Nucci i Voyage, a potom i povratak Nicka Havensa i Corti Organa. Na pozornicu će se popesti i Timo G i Avadox, a Forestland će svojim nastupom zatvoriti JuraS. Na sporednoj Forestroom pozornici očekuju nas nastupi domaćeg DJ-a Torresa, radijskog voditelja Vedrana Cara, ali i španjolsko-njemačkog dua The Yellowheads.

Sve u svemu, očekuje nas još za svakog ponešto, mnoštvo dobrih ritmova i zabave te plesa do ranih jutarnjih sati.

Ulaznice za subotu dostupne su online ili na samom ulazu, a cijena im je 150 kuna. Svi ljubitelji elektorničke glazbe i dobre zabave, pravac Brezje pokraj Čakovca.