Sedam presudnih

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

S novim singlom „Nema Pravila“, dečki iz Kuku$a pripremaju se za Zagrebački festival i ulaze među dosad relativno nepoznatu publiku. Nama je to bila prilika da nam netko iz benda otkrije svojih 7 presudnih, a najviše sreće u izvlačenju slamki imao je Goca. Njegovih 7 presudnih provjerite niže.

Blink-182 - "Take Off Your Pants And Jacket" (2001.)

Ovu muziku slušam odavno i ovaj bend mi je jedna od najvećih inspiracija. Blink-182 obiljezava moju mladost. Mogu ih slusat bilo kada bilo gdje.

All Time Low - "So Wrong It's Right" (2007.)

Jos jedan pop punk album koji znam napamet. Album je pun rifova, melodija i momenata koji su svi u harmoniji i sve je slozeno jako lijepo. Ja sam oduvijek bio punker, ali pop punker, sto se vidi iz ova prva dva odgovora.

Kanye West - "808s & Heartbreak" (2008.)

Kanye u 2010-ima je nesto najbolje sta se muzici desilo. Flashing Lights mi je mozda najdraza pjesma. Svaki put kad slusam ovaj album dobijem nove ideje i na neki nacin me tjera u studio da radim i 'kuham'.

A$AP Rocky - "Live. Love. ASAP" (2011.)

Izasao je 2011. godine i slusam ga sve do danas. Jedan od najboljih rap albuma ikada a zapravo je mixtape. No skips.

The Weeknd - "Starboy" (2016.)

Vrh Vrh Vrh. Neopisiv vajb. Proslost i buducnost odjednom. Produkcija je vrhunska, sve je vrhunski odrađeno. Covijek je izmislio svoj zanr.

Juice Wrld - "Death Race For Love" (2019.)

Album ima 22 pjesme i sve ih znam napamet (osim jedne koja nije njegova, nju skipam). Sijecam se dana kad je ovo izaslo, bio sam u Makedoniji, i sjecam se momenta kad je Juice umro, isao sam iz Beograda za Zagreb. Za njega mi je mozda najvise zao sto je umro tako mlad.

Toung Thug - "Barter 6" (2015.)

Jedan on idola, jedan jedini Thugger. Pratim ga od samog pocetka i ovo mi je vjerojatno najbolji album. Za njega bi se reklo da je 'Modern OG'. Uz to sto mu je muzika neobicna i inovativna, Thug je dosta svojih ljudi koji su talentirani doveo do svijetske slave.