MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Veljača 2009
Format Albumi
Vrsta Death metal
Dodano Četvrtak, 29 Rujan 2011
Žanr Metal
Length 35:56
Broj diskova 1
Edition date 2009
Država USA
Etiketa Metal Blade
Tags

Review

 

Koliko god novi trendovi ulazili i prožimali death metal glazbu uvjek ostaju bendovi poput Cannibal Corpsea koji su vjerni svome žanru.
 
Kroz mase albuma koje su ovi pioniri death metala izdali zaključuje se da ni neplaniraju mjenjat svoj žanr. Evisceration Plague predstavlja čistoću death metala svih vrsta zato što se drži njegovih korjena i ostaje odan onome što čini death metal odličnim. 
 
Evisceration plague obiluje onime što i inače karakterizira Cannibal Corpse, a to su brze gitarske dionice na dubokom štimu što daje moć i snagu rifovima. Druga bitna odrednica ovog albuma kao i cjelokupnog Cannibal Corpse opusa, su bubnjevi koji obiluju blast beatovima i ostalim varijacijama brzih ritmova što uključuje mnogo korištenja duple bass pedale.
 
Kao najbolja pjesam sa ovog albuma nametnula se s albumom istoimena  Evisceration Plague, za koju  je i snimljen spot. Početak pjesme je klasičan Cannibalovski, ali opet inovativan u svom žanru. Pjesma je u prvom djelu sporija sa povremenim uletima solo dionica na gitari. 
 
Još jedna pjesma koja se da zamijetit na prvo slušanje je Priest of sodom, inače prva po redu na albumu. 
 
Evisceration plague se okreće oko maničnih rifova koji pokreću većinu pjesama Cannibal Corpsea. Kao i skoro svaki album u njihovoj karijeri gotovo je nemoguće sa pojedinog albuma izabrat najbolju pjesmu. 
 
George "Corpsegrinder" Fisher - Vocals
Pat O'Brien - Guitar
Rob Barret - Guitar
Alex Webster - Bass
Paul Mazurkiewicz - Drums
 
Bruno Pavlek
Hits 1514
Cannibal Corpse Albumi Kronologija Torture » Torture

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42