MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Perfectionist


Bookmark

Data

Released Ožujak 2011
Format Albumi
Vrsta Pop / Dance-Pop
Dodano Subota, 08 Listopad 2011
Žanr Pop
Length 50:24
Broj diskova 1
Edition date Ožujak 2011
Država SAD
Etiketa Interscope Records
Catalog Number B0015858-02
Edition details Datum objave: 15. 3. 2011. Snimano: 2009. – 2011. Produkcija: Akon, Jeff Bhasker,
Tags

Review

Natalia Kills zanimljiva je pop zvijezda. Bar na prvu. Imala je svoj mini film, spotovi su joj neobični, tekstovi pjesama interesantni, imidž svakako odudara. Čak su je prozivali i novom Lady GaGom. Uspjeh na toj razini ipak je izostao, no mislim da ste svi čuli i pjevušili Mirrors, prvi singl s njenog albuma Perfectionist, koji je izašao ove godine. Na treći singl, Free, ubacili su will.i.am.-a da bi masakrirao pjesmu kako bi ona bila prikladnija za radio, što sad i uspjeva u Njemačkoj i inim zemljicama Europe.

Natalia je vrlo ambiciozna pjevačica. Trudi se oko vlastite glazbe, spotova, svega. To je jednostavno nešto što odmah primijetite i što se jako cijeni. I njezin prvi album pokazuje da ona stvarno ima kapacitet za još pregršt dobrih pjesama. Međutim, koliko god se isticala imidžem i, za razliku od mnogih zvijezda, trudom oko vlastite glazbe, finalni produkt nekako i nije toliko zadovoljavajuć. Mislim da svakako, dobra je produkcija albuma (Jeff Bhasker, Fernando Garibay, Cherry Cherry Boom Boom, "The-Ron" Feemster, a Natalia, izvrsna liričarka, potpisuje sve pjesme.), no opet, sve ove pjesme zvuče kao neki leftoveri sa The Fame Monstera Lady GaGe, s tim da nijedna nije jaka kao, recimo, Monster ili Bad Romance.

Pjesme na ovom albumu (izuzev Free) zvuče oko 2 godine zastarjelo (imaju onaj sezonski zvuk popularan od kraja 2008. pa do početka 2010.), nemaju svježinu i energičnost. Ima tu, dakako, odličnih pop pjesama (fantastične Wonderland i Free, izvrsne Mirrors i Love Is A Suicide, emotivne If I Was God i Heaven), no, u konačnici, Perfectionist nazivom ne odgovara albumu u potpunosti, jer tu bi se imalo još puno toga za doraditi. Album bi vas čak i mogao zabaviti na kraće vrijeme, no veća je zapravo mogućnost da ćete ga poslušati jednom ili dvaput, tu i tamo zavrtiti koju pjesmu s njega, zaplesati možda na pokoji remiks u klubu, a za dvije godine nećete se ni sjećati da je ikad izašao.

Mislav Živković

Hits 577

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42