MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2003
Format Kompilacije
Vrsta Pop / Rock / Pop rock
Dodano Srijeda, 02 Veljača 2011
Žanr Pop
Edition date Studeni 2003
Država SAD
Etiketa Maverick/Warner Bros.
Edition details Producenti: Dallas Austin, Ray Carroll, Madonna, Mark
Tags

Review

Album prodan u nakladi od par milijuna je možda uspjeh za nekog pop novaka, no za Madonnu nije. American Life, realno gledano, i nije postigao veliki uspjeh te ga se stoga pokušalo ispromovirati albumom remikseva. Remixed & Revisited je drugi album remikseva kraljice popa i nudi nekoliko uistinu interesantnih novih verzija nekih pjesama.

Veliki udio gitare na albumu kojeg ovaj album remikseva promovira je uredno nastavljen i ovdje. Love Profusion i American Life su postale nabrijane rock stvari, a i dionica repanja American Lifea napokon dobiva svoj puni smisao. Headcleanr (nije tipfeler) remiksevi su pun pogodak i te dvije pjesme same po sebi čine ovo izdanje interesantnim.

Ostatak albuma oscilira od lošeg do solidnog. Nothing Fails u Nevins Mixu pomalo gubi svoju emocionalnost u korist rasplesavanja, a Nobody Knows Me ni u novom ruhu ne pronalazi potrebnu kvalitetu. Into The Hollywood Groove je zgodan spoj dvaju hitova, a Your Honesty je najzanimljivija po tome što nikad prije nije objavljena, ničemu drugom.

Madonna

Veliki i razvikani Like A Virgin/Hollywood Medleyu svom audio dijelu zvuči dobro, iako vizualno fali lezbijski poljubac Madonne i Britney Spears. Za potonju je ovo valjda prvi put u životu da pjeva live, no i ona i Madonna se svojim vokalima mogu posramiti pred Christinom Aguilerom.

Ovaj album remikseva je uredno i interesantno odrađen posao. Remiksevi nisu razvodnjene verzije pjesama od po deset minuta, nego mogu stajati sami za sebe kao singlovi. Kad se tako nešto dogodi, znači da je remiks dobar.


Ivan Glazer

Hits 1285
GHV2 « GHV2 Madonna Kompilacije Kronologija Celebration » Celebration

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42