MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Falling Dreams


Bookmark

Data

Released Travanj 2020
Format Albumi
Vrsta Industrial metal
Dodano Ponedjeljak, 06 Travanj 2020
Žanr Rock
Broj diskova 1
Edition date Travanj 2020
Država Poljska
Etiketa Samostalno izdanje
Tags Shagreen

Review

Natalia Gadzina, poljska umjetnica koja nastupa pod umjetničkim imenom Shagreen, uz to što je pjevačica, također je i producentica te svira violinu.

Svoju je karijeru započela kroz natjecanja u pjevanju i razne talent showove. Ova 29-ogodišnja pjevačica svoj žanr predstavlja kao elektronički, postindustrijalni te alternativni rock. U ožujku 2017. Shagreen je izdala svoj prvi singl po imenu „Shadows“. Od tada je izdala još tri svoja singla: "Desire", "One Word" i "This This". U 2019. izdaje prvi samostalni album, „Falling Dreams“, a vinilno izdanje izlazi 16. svibnja.

Album se sastoji od 12 pjesama, a sve tekstove potpisuje upravo Shagreen. Osim nje, na albumu surađuju i Arek Grochowski na gitari te Oskar Podolski na bubnjevima.

Shagreen je po izlasku albuma izjavila: “Željela bih zahvaliti svima koji su me podržali na ovom nevjerojatnom putovanju, svima koji su uključeni u proces stvaranja glazbe i svima koji su mi za to vrijeme dali savjete. Također se želim zahvaliti roditeljima koji su me davno uveli u svijet glazbe. Oduvijek ste željeli da napravim samostalni album, pa vam stoga predstavljam „Falling dream“.

Album je veliko osvježenje na glazbenoj sceni. Shagreen glas u miksu s hladnom i mračnom melodijom čini ovo izdanje pravom poslasticom za ljubitelje rocka. 16. svibnja ova umjetnica nastupa u Puli, stoga se potrudite nikako ne propustiti njezin koncert!

 

Bernarda Brčić

Hits 693

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma