MC

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Svi 2008
Format Albumi
Vrsta R&B
Dodano Nedjelja, 30 Listopad 2011
Žanr R&B
Length 1:14:10
Broj diskova 1
Edition date 2008
Država USA
Etiketa SonyBMG / Menart
Tags

Review

 

Peti studijski album Ushera Raymonda, Here I Stand još je jedan u nizu onih albuma koje je prvenstveno namjenjen ženskom dijelu glazbenog slušateljstva.
 
Usher je tijekom godina zaslužio nadimak crnog Justina Timberlakea, no za razliku od Justina, koji je sposoban producirati i aranžirati svoje albume, Usher se, iako sam piše tekstove za svoje pjesme, mora osloniti na pomoć velikana R&B-a kao što su Timbaland, T-Pain, Mario Winans i Rich Harrison, koji su donekle uspješno odradili svoj dio posla na ovom albumu, iako njihove verzije pjesama nisu završile u finalnoj verziji, već su samo poslužile kao oslonac. 
 
Album svoju nevjerojatnu popularnost duguje megahitu Love In This Club koja je na albumu izvedena čak 2 puta (drugi put u duetu sa popularnom Beyonce) i čiji je uspjeh ravan onom pjesma Sexyback već spomenutog gospodina Timberlakea. 
 
Albumom prevladavaju uglavnom pjesme plesnog karaktera čiji su tekstovi tipizirane kvalitete koji će se teško probiti do nekog ozbiljnijeg slušatelja. Takvog je karaktera i drugi singl sa albuma, pjesma Moving Mountains, koja je ujedno i drugi singl sa albuma. 
 
Treba napomenuti da je album nepotrebno opterećen sa nezanimljivim pjesmama koje su vješto aranžirane što je vjerojatno Timbalandovo djelo. Jedna od njih je i pjesma What"s Your Name, dok ponešto bolji dojam ostavljaju pjesme kao što su Before I Met You, Love You Gently i This Ain"t Sex. Od ostalih glazbenih suradnika na albumu treba spomenuti karizmatičnog Jay-Zja koji je ostvario odličnu suranju sa Usherom na pjesmi Best Thing. 
 
Here I Stand vjerojatno nije jedan od najboljih Usherovih uradaka, no zasigurno je jedan od boljih dodataka današnjoj R&B produkciji, koja se očito promaknula u jedan od osnovnih glazbenih pravaca današnjice.
 
Hits 1330
Usher Albumi Kronologija Raymond v Raymond » Raymond v Raymond

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42