Nagradne igre
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Neno Belan i FiumensNeno Belan, kantautor, višestuki dobitnik Porina, tvorac svevremenskih hitova poput „Vino noći“, „Dotakni me usnama“, „Ponoćna zvona“, „Rijeka snova“, „Divojka s juga“, „Zar više nema nas“ ove godine otvara jesensku sezonu koncerata u Boogaloou. U sklopu 12-og po redu festivala Velika rock eksplozija, održat će koncert u velikoj dvorani, gdje će mu se, kao gosti večeri, pridružiti zagrebački sastav Gretta, koji su najpoznatiji po hitu „Malena“ s kojim su 2015. osvojili i Porin.

Neno Belan svoju je glazbenu karijeru započeo osamdesetih, oformivši sastav Đavoli, s kojima je u vrlo kratkom roku postigao veliki uspjeh u cijeloj regiji hitovima "Pričaj mi o ljubavi", "Stojin na kantunu", "Bambina", "Dani ljubavi" i drugima. Devedesetih, nakon raspada sastava, vrlo uspješno nastavlja i solo karijeru. Preko dvadeset albuma, četrnaest osvojenih Porina te strukovna nagrada Hrvatskog Društva Skladatelja u kategoriji zabavne glazbe i još mnogo toga što Belan zna i radi, čine ga čovjekom mnogih talenata!

Najdraži nam je ipak, u ulozi izvođača, a priliku za njegov live nastup imamo 27.9. u velikoj dvorani kluba Boogaloo. Upravo za taj koncert poklanjamo vam ulaznice. Dovoljno je da se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom u predmetu "Belan". Učinite to čim prije jer dobitnike objavljujemo u petak, 27.9.2019. prijepodne! Sretno!

Ulaznice :
Pretprodaja putem sustava Eventim i Entrio, na blagajni kluba Boogaloo, Dirty Old Shopu te u knjižari Rockmark po cijeni od 80 kn i na dan koncerta, na ulazu po cijeni od 100 kn.



Izvještaji



Galerija fotografija: Billie Joan, Boebeck i I Love You Honey Bunny


Đubrivo + Iron Kingdom


KODO bubnjari protutnjali Lisinskim


Održano treće izdanje "Vintage Rock Sessionsa"


Rijeke pravde: Jura & Film u Tvornici


Večer u Tvornici kulture uz “The Quarantinos”


Riblja čorba u sportskoj dvorani Brežice


Ida Prester u Tvornici


CHUI u Vintage Industrialu


Dvostruko glazbeno slavlje


Taake supp. Nordjevel i Theotoxin - Crnometalni Dan očeva


Peperton Fest u Močvari najavio neke nove početke


Psytrance spektakl u Željezničaru


Ante Jeličić Quintet nastupio u Providurovoj Palači u Zadru


Večer fada u Hrvatskom domu u Splitu


Mašinko + nabod! i IDEM u Tvornici Kulture - trijumf punka


Pocket Palma i Jymenik nastupili u Tvornici Kulture


Galerija fotografija: Sjena & Zerc u Križevcima


Decapitated feat. Incantation, Nervosa, Kassogtha - nihilizam na najjače


J.R. August uz brojne goste proslavio 10 godina karijere