Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

GNR FBCOVER 12006Danas, 13. prosinca će po prvi puta u zagrebačkom Boogaloo Clubu nastupiti najbolji svjetski Guns N'Roses tribute band, britanski Guns N'Roses Experience koji su oživjeli Guns N'Roses iz osamdesetih i slove za prave klonove pravih Guns N'Roses te pravu profesionalnu internacionalnu atrakciju s kojima su svirala na koncertima čak tri originalna člana Guns N'Roses.

Pored toga, Guns N'Roses Experience slove za jedini tribut čiji pjevač donosi pravi unikatan vokal i izgled ala Axl Rosea plus što svira i klavir kao i sam Axl, dok je službeni sponzor gitariste Marshall isti kao i od samog Slasha. Guns N'Roses Experiance se trude dočarati svaki detalj koncerta autentično od samog vizualnog izgleda, tj odječe, do koreografije tj ponašanja na pozornici, scenografije, set liste, zvuka i lighta kao i originalni Guns N'Roses, a što im vrlo dobro i uspjeva izdvaja od ostaslih Guns N'Roses tribute bandova. Tako su njihovi koncerti pravi spektakli na kojima možete gledat Guns N'Roses iz neprocjenjive blizine!

Guns N'Roses Experience uživo u svom dvosatnom showu izvode sve Guns N'Roses hitove poput „Welcome to the Jungle“, „Sweet Child o’ Mine“, „Paradise City“„Knockin' on Heaven's Door“, „Rocket Queen“, „Live and let die“, „November Rain“, „Patience“, „Mr. Brownstone“,“ You Could Be Mine“, „Nightrain“ ….. a ponekad na bisu zasviraju i „Whole Lotta Rosie“ u originalu od AC/DC koju su i sami Gunsi svirali u posebnim prilikama.

Guns N'Roses Experience slove za najveći i najuspješniji Guns N'Roses tribute band koji je obišao cijelu zemaljsku kuglu i svirao na najvećim festivalima, a kao promo slogan koriste „Nobody does it better“!

Dobitnici na našoj nagradnoj igri su Silvije Novosel, Kristina Vrdelja i Darko Dujaković. Čestitamo!