Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Boris Leiner, dugogodišnji bubnjar poznate zagrebačke novovalne skupine Azre iz osamdesetih te kasnijih grupa Vještica i Šo! Mazgoon, nedavno je izdao knjigu autobiografskih crtica pod naslovom „Sve bio je ritam“. Knjigu je ilustrirao Davor Schunk, a izdavač je Sandorf.

Promociju koja je bila u Vintage Industrial Baru, kao i kratak sadržaj ove zanimljive knjige već smo objavili na stranicama našega portala. Cijena knjige je 130 kn, a kao zbirka Borisovih uspomena predstavlja zanimljivo ljetno štivo, prikladno za čitanje na pravilnoj socijalnoj distanci, uz osvježujuću limunadu.

SoundGuardian vam poklanja knjigu ukoliko odgovorite ispravno na nekoliko pitanja.

Ako želite sudjelovati, javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s osobnim podacima (ime i prezime, adresa) i naznakom u predmetu "Sve bio je ritam" te odgovorima na iduća pitanja:
1. Kako se zove međimurska narodna pjesma čiju obradu je Leiner snimio i s Azrom i s Vješticama?
2. Navedite barem jednu Azrinu pjesmu u kojoj je Boris Leiner pjevao vodeći vokal.
3. Kako se zove Azrina singl pjesma na kojoj je Leiner odsvirao podulji bubnjarski solo, a Drago Mlinarec usnu harmoniku?
4. Tko je Leinera obavijestio o tome da više nije član Azre?
5. Kako se zvao majmun kojega je Boris dobio na čuvanje?

Dobitnik će biti osoba s najviše točnih odgovora, odnosno ona koja prva pošalje najviše točnih odgovora, a njezino/njegovo ime objavljujemo tijekom dana 27.7.2020. Sretno!