Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Boris Leiner, dugogodišnji bubnjar poznate zagrebačke novovalne skupine Azre iz osamdesetih te kasnijih grupa Vještica i Šo! Mazgoon, nedavno je izdao knjigu autobiografskih crtica pod naslovom „Sve bio je ritam“. Knjigu je ilustrirao Davor Schunk, a izdavač je Sandorf.

Promociju koja je bila u Vintage Industrial Baru, kao i kratak sadržaj ove zanimljive knjige već smo objavili na stranicama našega portala. Cijena knjige je 130 kn, a kao zbirka Borisovih uspomena predstavlja zanimljivo ljetno štivo, prikladno za čitanje na pravilnoj socijalnoj distanci, uz osvježujuću limunadu.

U nagradnoj igri dijelili smo knjigu osobi koja točno odgovori na sva pitanja i pritom bude u tome najbrža.

A najbolje znanje, a potom i brzinu, pokazala je Nika Vizek iz Zagreba. Čestitamo joj i želimo ugodno čitanje, a ostalima više sreće drugi put.

Pitanja i odgovori:
1. Kako se zove međimurska narodna pjesma čiju obradu je Leiner snimio i s Azrom i s Vješticama? (Klinček stoji pod oblokom)
2. Navedite barem jednu Azrinu pjesmu u kojoj je Boris Leiner pjevao vodeći vokal. („Ne prodajem nasmiješenog psa“, „Provedimo vikend zajedno“, „Bankrot mama“, „Lijepe žene prolaze kroz grad“)
3. Kako se zove Azrina singl pjesma na kojoj je Leiner odsvirao podulji bubnjarski solo, a Drago Mlinarec usnu harmoniku? („E pa što“)
4. Tko je Leinera obavijestio o tome da više nije član Azre? (Jurica Pađen)
5. Kako se zvao majmun kojega je Boris dobio na čuvanje? („Archie“)