Nagradne igre

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

grad paraf vibU četvrtak 11.11., u zagrebački Vintage Industrial Bar po prvi puta stižu prvaci RI punka i rocka – legendarni bendovi PARAF i GRAD. Ovaj koncert ujedno je i početak zajedničke turneje koja će obuhvatiti i Rijeku, Ljubljanu, Beograd, te još neke gradove, a datumi tih koncerata biti će uskoro objavljen. Nažalost, zbog nepovoljene epidemiološke situacije koncert je otkazan.

Zagrebački koncert ujedno je i promocija proširenog izdanja 'Riječki novi val – antologija', koji na 3 CD-a donosi 70 snimaka 35 najistaknutijih izvođača ondašnje scene, zabilježenih u periodu od 1977. do 1989., među kojima su naravno i Paraf i Grad, ali i drugi kultni RI bendovi od Termita, Ogledala, Denis & Denis, Xenie, Cacadou Look i mnogi drugi.

Također, koncert u Vintageu biti će promocija dvostrukog CD izdanja grupe Grad ‘Best of & Band on’, bogate kompilacije koja sadrži 37 pjesama iz dosadašnje karijere benda, uključujući i neke neobjavljene, kao i potpuno novi singl ‘Deset’, a prati razvoj benda od najranije, demo faze pa sve do danas.

Oba izdanja predstavljaju ključan dokument koji pokazuje značaj i utjecaj RI rock scene na domaću i regionalnu glazbenu scenu koji traje i danas.

Veliki interes za reizdanja kultnih albuma Parafa 'A dan je tako lijepo počeo' i 'Zastave' na vinilma, čije su naklade rasprodane u rekordnom roku, pokazuju da i 40 godina od izlaska njihovog debi albuma, koji je također jedan od povoda ove turneje, rodonačelnici punka na ovim prostorima imaju i dalje puno poklonika koji, vjerujemo, neće propustiti priliku da ponovo uživo vide bend.

Osim toga, nedavno objavljeni novi singl grupe Paraf 'Novi Berlin', kao i aktualni singlovi Grada 'Sjever' i 'Deset', pokazuju da su oba benda i dalje i te kako živa i u odličnoj formi, te da nas u Vintage Industrialu, u četvrtak 11.11. očekuje moćna, žestoka svirka i ekskluzivna prilika da vidimo dva kultna riječka benda na jednom mjestu.

Paraf u Vintage stiže u sastavu: Pavica Čabrijan aka Vim Cola (vokal), Iva Močibob (vokal), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Zdravko Čabrijan (bas, vokal), Raul Varljen (klavijature), Vlado Simcich Vava (gitara), Deni Šesnić (gitara) i Alen Tibljaš (bubanj).

Grad dolazi i dalje predvođen snažnim vokalom Deana Škaljca, moćnim gitarama Orijena Modrušana i Igora Stevanovića Stiva, te obogaćen uigranom podrškom nove ritam sekcije u sastavu Sergej Hofman - bas (Turisti) i Branko Kovačić - bubnjevi (Jonathan).

SoundGuardian vas nagrađuje ulaznicama za koncert i CD-ima. Dovoljno je da nam pošaljete e-mail s vašim osobnim podacima (ime, prezime i adresa) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom u predmetu "Paraf i Grad". Možete napisati biste li radije da vas nagradimo ulazom na koncert ili albumom. Želimo vam puno sreće!

Ulaznice za koncert su dostupne u sustavu Eventim: https://bit.ly/2YEBcWm

Koncert će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, uz predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog Covid testa, koji će se moći napraviti i na ulazu u koncertni prostor. Cijena testa biti će poznata naknadno, a organizator će se truditi da ona bude što je moguće manja.