Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Rujan 2005
Format Albumi
Vrsta Rock
Dodano Ponedjeljak, 18 Travanj 2011
Žanr Rock
Length 1:08:48
Broj diskova 1
Edition date Rujan 2005
Država UK
Etiketa Polydor / Aquarius Records
Tags

Review

Tko je Ian Brown, pitaš se dragi čitatelju? Pjevač Stone Roses. A tko su Stone Roses? Oni su bend na koji su u Nomadu punili gaće i razne troslojne maramice raznim ljepljivim tekućinama njima u čast.

Stone Roses su bili sveti gral britanske scene na kraju osamdesetih/početku devedesetih, taman kada su Smihts postali dosadni i raspali se, a Oasis se još nisu dogovorili koju će pjesmu od Beatlesa prepisati.
Stone Roses su bili sastavni dio scene grada Manchestera zajedno sa Primal Scream i Happy Mondays.

Zajedno su išli na partije i otprilike su se zajedno spotaknuli o gitaru i pojačalo kada su se jedne noći dehidrirani i širokih zjenica vraćali kući. "Hmm" Ian Brown reče "nije kao Roland 303, ali isto ima gumbiće, ajmo osnovat bendove da vidimo onda leševe u njihovim ustima!" "Može" reče Bobby Gillespie iz budućih Primal Scream "ali care čim me prestaju šorati ova tri što sam ih pojeo."

Vjerojatno nije tako bilo, ali pokušavam si naći ispriku za ovako usranu muziku. Jer Stone Roses su spojili cijelonoćni, znojni, nabijeni ples, kemijske stimulanse i rock ikonografiju i instrumente u jedno, objavili dva albuma i onda se raspali. Ian Brown je nastavio u solo vode i izdao četiri albuma. I onda ovo. Četrnaest pjesama u singl verzijama plus jedna, do sada neobjavljena stvar pod nazivom All Ablaze. Pjesmu Keep What Ya Got napisao mu je Noel Gallagher i to vjerojatno samo zato što mu drug i prvoborac Ian jako liči na brata rođena Liama.

Zapravo, ima jedna dobra stvar od sveg ovoga. Ovo treba puštati subotom navečer vani pa se više nitko neće žaliti na Urbana i Black Tattoo ili The Beat Fleet i 3logiju jada.

Na Lenny – Oh, Bože zašto se pogrešni uvijek predoziraju? - Kravitza trebaju se žaliti uvijek…

Antonio Hadrović

Hits 628
Ian Brown Albumi Kronologija My Way » My Way

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42