Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Siječanj 2018
Format EP
Vrsta Punk rock
Dodano Ponedjeljak, 12 Veljača 2018
Žanr Rock
Broj diskova 1
Edition date Siječanj 2018
Država Srbija
Etiketa Samostalno izdanje
Tags Sprž

Review

Naziv je EP. Jednostavno. Mladi punk-rock sastav iz Šapca (Srbija) objavio je ovaj 15-ominutni uradak koji sadrži 5 pjesama.
EP je snimljen u vlastitom studiu  Siempre Peligroso, u Šapcu
Band postoji od 2011 godine i uglavnom su nastupali regionalno te na nekoliko festivala. Magazin Stereo Art ih je izdvojio kao značajne u regiji na demo sceni 2016. godine.
Materijal je prilično sirov , moguće da je to i bila ideja. Gitare na trenutke prejako distorzirane pa pomislite da slušate metal band.
Tekstovi su klasična punk buntovna tematika koja govori protiv sistema i poremećenih ljudskih vrijedosti. Tekstovi su na trenutke dosta naivni i predvidljivi no ostavljamo mogućnost upravo takve želje autorskog izričaja. Izdvojio bi zanimljive riffove koji dosta moćno gruvaju i stvaraju groovie zvučnu sliku no sve to na kraju zvuči dosta nezrelo ponajviše zbog vokalnih rješenja koja u više navrata ne prate glazbenu podlogu ili kako bi se reklo ispadaju. Vidi se da bend ima želju i svakako ih treba podržati te vidjeti dali enegrija koju pokušavaju da prenesu na ovom EP-ju isto tako funkcionira i na LIVE nastupu. Uz poboljšanja na vokalnim i aranžmanskim rješenjima vjerujem da SPRŽ uz dosta rada može pronaći svoje mjesto na srbijanskoj punk-rock sceni.
 
Dejan Đukić
Hits 1184

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42