Recenzije

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Studeni 2020
Format Kompilacije
Vrsta Dance / Contemporary Pop/Rock / Europop
Dodano Srijeda, 30 Prosinac 2020
Žanr Pop
Length 1:15:36
Broj diskova 1
Edition date Studeni 2020
Država Hrvatska
Etiketa Croatia Records
Edition details objavljeno: 27.11.2020.
Tags Croatia Records Senna M

Review

Senad Galijašević, poznatiji na hrvatskoj sceni kao Senna M, iako je dugi niz godina izdavao albume pod imenom Senad od Bosne, s nešto drukčijim glazbenim konceptom, ipak je zlatne dane doživio kao dance ikona 90-ih godina prošlog stoljeća. Senad je danas uspješan poslovni čovjek, čija se tvrtka bavi specijalnim efektima i robotskim rješenjima prilikom postavljanja scenskih nastupa u mnogim područjima djelovanja.

"The Best Of Collection" je izdan pod dvostrukim imenom; Senna M/Senad od Bosne jer osim dobro poznatih hitova Senne M, donosi i pjesme izdane iz ranijeg presjeka karijere.

Pjesme koje su bile veliki hitovi upravo tih 90-ih godina kao što su "Beba", "Indijanac", "Tuc-Tuc", a pogotovo "Svemirka" su zapravo one po kojima je Senad najviše upamćen, i preslušavajući ovu kolekciju, moram priznati da me vratilo u djetinjstvo devedesetih, jedan jako nostalgičan album i prije svega pozitivan.

Senna M nikad nije igrao na kartu neke velike i epske glazbene karijere, ili pjesama koje će na koljena i uz hvalospjeve baciti i najstrože kritičare. Senad je bio pozitivan lik koji je uvijek radio ono što voli, što ga ispunjava i što ga zabavlja, tako je nastavio i nakon što mu je glazbeno stvaralaštvo prestalo biti primarni segment karijere. I upravo zbog te pozitive i nostalgije koju ovaj album, odnosno kompilacija nosi, jednostavno ga moram smjestiti na policu s vrlo dobrim izdanjima.

Dražen Plukavec

Hits 1039

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102 albuma