Albumi

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
She

Bookmark

Data

Released Listopad 2006
Format Albumi
Vrsta Pop rock
Dodano Subota, 23 Travanj 2011
Žanr Rock
Broj diskova 1
Edition date Listopad 2006
Država UK
Etiketa Inside Out Music
Tags

Review

 

Nakon 12 godina uskrsnuo je još jedan novi bend sa svojim najnovijim uratkom. Nekada jako poznati Stiltskin s frontmanom Rayem Wilsonom (nekada proglašavanim vokalnim čudom grunge muzike radi svog moćnog glasa), nakon 12 godina i prvog albuma The Mind"s Eye, izdali su najnoviji album She. Ovaj je album na tragu starih radova Stiltskina, ali, jasno, puno zreliji, sa puno introspektivnijim tekstovima nego što smo čuli na albumu prvijencu.

Od originalne postave u bendu su, već gore spomenuti, Ray Wilson i klavijaturist Irvin Duguid, a ostatak benda je nova postava koja uključuje bubnjara Nir Z. (ex Genesis/Cut). U novoj postavi se najviše osjeća nedostatak suosnivača originalnog Stiltskina, tekstopisca/gitarista Petera Lawlora, što pojašnjava zašto ovaj uradak snažno odražava Wilsonov poseban, pronicljiv način tekstopisanja kakav je bio na solo uratcima Change i The Next Best Thing.

 

Žešće stvari na albumu su odlično izbalansirane sa pjesmama kao što je prvi singl Lemon Yellow Sun koja je dovoljno komercijalna da se pušta na radiju, a opet ne toliko da ne bi zainteresirala slušatelje koji traže nešto više od puke komercijale.

 

Ostale pjesme poput Constantly Reminded i Sick And Tired svakako imaju radijskog potencijala također.

 

Ukratko, želim reći da je ovo jedan od najboljih albuma koji je Wilson napravio i toplo ga preporučujem svim poklonicima zvuka koji se nekad nazivao grunge, iako nisam uspio kroz pjesme dokučiti o kojoj "njoj" se radi...


Ivan Šunić-Camaro

Hits 695

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42