Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SoundGuardianNa jesen prošle godine, SoundGuardian.com dobio je novo ruho. Sada je bolji i funkcionalniji nego ikad. Nov i moderan dizajn omogućuje vam lakšu navigaciju kroz bogat sadržaj koji se svakodnevno osvježava, a tu su i neke nove komponente koje će sigurno oduševiti ljubitelje glazbe, ali i organizatore raznih događanja.

Sada našim čitateljima nudimo i mobilnu aplikaciju s kojom na brz i lak način mogu pregledavati najnovije sadržaje SoundGuardian portala, prvu ovakvog tipa u Hrvatskoj! U suradnji s IT tvrtkom Revoloop razvijena je mobilna aplikacija modernog dizajna, dostupna za pametne telefone s Android OS-om.

Aplikaciju možete direktno skinuti s Google Play trgovine preko sljedeće poveznice:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.revoloop.android.soundguardian

Podsjećamo, SoundGuardian novim dizajnom postao jedini glazbeni portal u Hrvatskoj s posebno optimiziranim prikazom recenzija najnovijih glazbenih izdanja, a u bazi se nalazi više tisuća recenziranih djela. Čitateljima je omogućeno brzo i lako pretraživanje po raznim kriterijima, a time i diskografskim kućama bolja promocija njihovih izdanja. Kroz profile izvođača prikazuje se njihova diskografija, što znači da se na jednom mjestu možete saznati sve o vašim najdražim izvođačima. Također, registrirani korisnici mogu sami ocijeniti određeni album.
Tu je i novi kalendar koji omogućuje brz, lak i pregledan prikaz svih glazbenih događanja u Hrvatskoj i šire.

Naši novinari će vas i dalje svakodnevno informirati o najvažnijim glazbenim svjetskim i domaćim događajima te recenzirati netom izašle albume i glazbene DVD-e, a neće vam dati ni da zaboravite one stare. Ekskluzivno će predstavljati blues izdanja, izvještavati s koncerata i donositi intervjue s poznatim glazbenicima te organizirati nagradne igre. Oni prvenstveno rade zbog ljubavi prema glazbi što se odražava u visokoj kvaliteti sadržaja i fotografija koju su prepoznali mnogi.

Zato vas pozivamo da prošvrljate novim SoundGuardian portalom i uživate u svakodnevnoj dozi glazbe koju vam donosi.