facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #
Petrolea


Bookmark

Data

Released Lipanj 2006
Format Albumi
Vrsta Rock
Dodano Nedjelja, 24 Travanj 2011
Žanr Rock
Length 50:05
Broj diskova 1
Edition date Lipanj 2006
Država Slovenija
Etiketa Menart
Catalog Number 383102382852
Edition details Producent: Žare Pak.
Tags

Review

Najveći bend u susjednoj državi od pojave NSK i Laibacha, a od pojave Laibacha prošlo je oho-ho vremena. Siddharta je šetorka iz Ljubljane koja je odabrala nesigurnost estradnog poziva umjesto kreditne sposobnosti i stalnog zaposlenja.

Prije tri godine održali su na ljubljanskom stadionu koncert na kojem je prisustvovalo 34 tisuće duša, 90 % države rekli bi neki zlobnici, ali ovaj portal nije takav i ne prosuđuje ljude po veličini države ili veličini bilo čega drugoga.

Ovaj naslov im je sedmo izdanje ako se računaju prijašnji radovi na slovenskom i engleskom jeziku, inače, normalno gledano ovo im je četvrti studijski album na kojemu su pjesme na slovenskom jeziku, a zlobnici bi opet rekli da zvuče kao slovenski Him ili Rasmus, no, ponavljam - ovo nije takav portal i ovdje se ne uspoređuje sa Him ili Rasmus jer je to uvreda sastavu kojeg se uspoređuje (sa Him ili Rasmus). Zato ću za Siddhartu reći da zvuče kao slovenski Marylin Manson samo uškropljen, pod jakim tabletama i sa normalnom bojom očiju i bez šminke. Što nije nužno loše jer ovaj album u odnosu na starije jest mirniji i malo mekši, ali sve jedno jak i monolitan.

Mora se pohvaliti i pakiranje koje je sa tamno crnom i tamno zelenom kombinacijom boja na svijetlom papiru poprilično nečitko tako da vam neću reći tko je producent i što piše u knjižici jerbo se ne vidi pročitati, ali znam da je stvar pod rednim brojem četiri i pod nazivom Mr. Q rasni hit koji čak i na slovenskom jeziku dobro zvuči, a ako ga prevedu neće se sa MTV Adria skidati tri mjeseca.

 
Antonio Hadrović
Hits 623
Siddharta Albumi Kronologija Saga » Saga

Posljednje recenzirano - Jazz

Posljednje recenzirano - 42