Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Damir Imamovic nova

Novim singlom sa svoga posljednjeg, mnogo hvaljenog albuma Damir Imamović i njegova ekipa najavljuju seriju proljetnih nastupa. Video za pjesmu "Lijepi Meho" potpisuje sarajevska produkcija Spektroom a baziran je na snimcima s različitih koncerata.

Fall Out Boy

Video s relativno nerazumljivom porukom objavljen je na službenom profilu grupe Fall Out Boy. Smatra se kako se radi o najavi novog projekta u kojem su najavljene projekcije u kinima čije su lokacije navedene u opisu videa.

2Cellos ljubljana

2Cellos su objavili novi spot, na temu iz filma Schindlerova lista. Dirljivu i tužnu temu iz Spielbergovog remek djela koji prikazuje tužnu sudbinu Židova u Drugom svjetskom ratu, 2Cellos su odsvirali u Zagrebu, a spot je režirao Darko Drinovac.

Bluvinil

Novi autorski bend imena BluVinil predstavlja prvi singl 'Mili brat', a svoj će premijerni nastup održati 26. travnja u Vinylu gdje će se predstaviti publici svojom prvom svirkom.

Hurts

Hurts su objavili dramatični novi singl i spot za "Beautiful Ones". Nova pjesma najavljuje nasljednika albuma "Surrender" iz 2015. godine. Spot možete pogledati u nastavku. Bend je singl opisao kao slavlje individualnosti uz euro-synth-pop-zvuk nabrijan klasičnim rockom i gitarskim solažama.

bono vox

Frontmen grupe U2, Bono Vox, u radijskoj emisiji Breakfast Show BBC Radija 2, progovorio je o usmjeravanju glazbenog ukusa vlastite djece.

Gorillaz

Murdoc i 2D, članovi grupe Gorillaz, dali su prvi intervju uživo. Live-stream intervju ostvaren je u suradnji s Deutsche Telekomom i možete ga pogledati u nastavku.

Seasplash 2017

Prošlogodišnji Seasplash, u svom posebnom sound system izdanju, nadmašio je sva očekivanja. Zaključak je to koji se može izvući gledajući 12-minutni video uradak s utiscima i razmišljanjima sudionika podebljan s isječcima koji prikazuju predivan festivalski ugođaj.

Zagrebacka filharmonija

Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem maestra Ivana Repušića u petak, 21. travnja, u sklopu Crvenog cikusa, izvest će djela Dmitrija Šoštakovića i Petra Iljiča Čajkovskog.

Springsteen

U suradnji s frontmenom Houserockersa, Joeom Grusheckyim, Bruce Springsteen je lansirao novu pjesmu "That's What Makes Us Great". Springsteen se već dulje vrijeme bavi anti-Trump tematikom i svijetu ukazuje na svoje nezadovoljstvo politikom novog američkog predsjednika kojeg je u intervjuu za Rolling Stone nazvao idiotom te zaključio kako je situacija u SAD-u tragična.

Lana Del Rey

Stvar s istoimenog albuma Lane Del Rey, "Lust For Life", nastala je u suradnji s The Weekndom. Nasljednik albuma "Love" iz 2015. prethodno je najavlje singlom "Love", a najnoviji singl možete preslušati u nastavku.

Drvored - Zagreb

„Zagreb je siv i roz“ – pogled je francuskog skladatelja Frederic Lanza na naš glavni grad. Novi singl hrvatsko francuskog sastava Drvored „šeće“ kroz ulice Zagreba i opisuje dvije različite perspektive pogleda na grad. Francuska šansona o Zagrebu protkana Drvoredovim balkankanom kroz upečatljivi video prikazuju rozu i sivu stranu našeg grada.

Laibach

Grupa Laibach provest će 1. svibanj radno, na njihovom prvom koncertu u Južnoj Koreji kojeg će pratiti i azijska premijera filma «Liberation Day».

Mia Dimsic

"Život nije siv", debitantski album Mije Dimšić, nakon samo tri tjedna od objavljivanja postao je najprodavaniji domaći album u Hrvatskoj, prema službenoj listi prodaje Hrvatske diskografske udruge.

Mustaine Jordison

Dva su velikana udružila snage te se suradnjom pohvalila objavom zajedničkih fotografija iz studija u Nashvilleu.

Potkategorije