Novosti

facebook
Twitter
Instagram

SoundGuardian

Cornell  3

Policijska je istraga pretpostavila mogući uzrok smrti Chrisa Cornella. Pjevača Audioslavea i Soundgardena prijatelj je pronašao mrtvog u sobi u MGM Grand Hotelu.

Daljnji tijek istrage kreće se u smjeru mogućnosti samoubojstva. Glasnogovornik policije Michael Woody izjavio je za The Associated Press kako nije u mogućnosti otkriti detalje istrage, te da je provedena standardna procedura. Chris je te večeri nastupio sa Soundgardenom u Fox Theatreu u Detroitu i u posljednjem je Tweetu pokazao oduševljenje prema tom gradu. Posljednja pjesma koju je otpjevao je "In My Time Of Dying".
Lokalna TV postaja u Detroitu objavila je vijest kako je Chrisova supruga, Vicky Cornell nazvala njegovog prijatelja i zamolila ga da posjeti Chrisa u hotelskoj sobi. Nakon što su uspjeli ući koristeći silu, pronašli su mrtvo tijelo u kupaonici.
Čekaju se rezultati obdukcije, a diljem svijeta fanovi oplakuju svog heroja. Počast su mu iskazale i velike zvijezde poput Eltona Johna, Jimmyja Pagea, Billyja Idola, Joea Perryja i drugih.