Najave novih izdanja

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

kol

Legendarni rock sastav Kings Of Leon predstavlja post-punk singl „Nothing To Do“ koji donosi autentičnu energiju njihovih najvećih hitova! Nasuprot euforiji zvuka singla „Mustang“ i nježnosti pjesme „Split Screen“, bend se ovoga puta vraća svojim korijenima i najavljuje snažne vokale i gitarske rifove na svom devetom studijskom albumu „Can We Please Have Fun“ – ovo će biti prvo izdanje benda objavljeno za globalnu izdavačku kuću Universal Music Group. Uz singl, objavljen je i glazbeni videospot koji je kreirao i snimio pjevač grupe, Caleb Followill.

Bend je krajem ožujka objavio i eterični singl „Split Screen“ koji donosi mističnu atmosferu ispunjenu unutrašnjim strahovima – ova priča je također dio njihovog nadolazećeg albuma. „Sviđa nam se ova pjesma i vjerujemo da će se svidjeti i našim obožavateljima. Ovo je pjesma koju smo objavili odmah nakon singla „Mustang“ ponajviše jer je poslije ove pjesme vrijeme da prikažemo nešto što donosi detaljniji uvid u dubinu albuma“, izjavio je bend o drugom singlu s izdanja.

Tokom blistave karijere u rock muzici koja traje 25 godina, braća iz grupe Kings of Leon su objavila osam uspješnih studijskih albuma koji su im donijeli 20 milijuna prodanih primjeraka i tri prestižne Grammy nagrade. Novi entuzijazam grupa je našla radeći na devetom studijskom albumu koji će premijerno izvoditi u okviru turneje po Americi i Kanadi, a veliki koncert u Europi zakazan je za 30. lipnja u Londonu. Album „Can We Please Have Fun“, kao što naslov sugerira, dopustio je grupi da se zabavi u procesu snimanja bez velikih očekivanja i ovo izdanje donosi radove benda koji su nastali u periodu eksperimentiranja novim zvukom i tematikom. Cjelokupan album će ugledati svjetlost dana 10. svibnja, a sudeći po različitim energijama tri pjesme koje su već predstavljene, jasno je da će na ovom albumu svako pronaći svoj omiljeni zvuk!



Izvještaji



Wolfheart u Vintage Industrial Baru


One Possible Option najavili novi album u Zagrebu


Galerija fotografija: PipsChips&Videoclips održali prvomajski koncert u Sisku


Galerija fotografija: Igralom u Močvari


Galerija fotografija: A Gram Trip, Hrmülja i Lord Drunkalot u Močvari


Galerija fotografija: Toumaranke Orchestra u klubu Močvara


Buntai + Lil zoo u Klubu kulture


Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu