Recenzije
A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L LJ M N NJ O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž #

Data

Released Rujan 2018
Format Albumi
Vrsta Hard rock
Dodano Utorak, 09 Listopad 2018
Žanr Rock
Length 52:20
Broj diskova 1
Edition date Rujan 2018
Država SAD
Etiketa Snakepit / Roadrunner
Tags Slash

Review

Nakon šest godina, Slash i Myles Kennedy & The Conspirators izdali su svoj treći ablum. Sam album se razlikuje od njihovog prethodnog albuma, pjesme su raznolikije, imaju  drugačiju strukturu a cijeli naziv albuma je sarkastična izjava koja aludira na svijet u kojem živimo. Album se sastoji od dvanaest pjesama i izdan je 21. rujna 2018.

Prve tri pjesme, "The Call Of The Wild",  "Servesyou right" i "My antidote", pune su rock 'n' roll energije i otvaraju album pokazujući slušateljima „prirodni razvoj benda“, kako je rekao Slash u intervjuu. "The Call of The Wild", koja je ujedno i prva pjesma na albumu, otvara album sa svojim tekstom o zovu divljine, čistom rock energijom cijelog benda i riffovima koji podsjećaju na Slashove početke dok je polako postajao poznat. "Serve you right" sa svojim catchy riffovima povlači slušatelje dublje u svoju srž, dok ih "My antidote" grabi i ne pušta do svoga kraja sa svojim predivnim tekstom, odličnom strukurom riffova i solažama.

Iza ove tri pjesme slijede „ Mind your Manners“, „Read between The Lines“ i „Lost inside a girl“ , koja bi mogla nasmijati slušatelje sa svojim nazivom i tekstom i prikazuju sliku ostatka albuma.

Ali, nisu sve pjesme na ovom albumu ispunjenje agresivnim riffovima, a najbolji primjer toga je „The One You Loved“ koja je napisana kao balada sa svojom nježnošću i uzastopnom akustičnom gitarom koja stvara mirnu atmosferu dok je Mylesov glas na ovoj je pjesmi predivan, pun emocija, praćen Slashovom nježnim solažama.

Sve pjesme se razlikuju u svojoj strukturi, tekstovima, atmosferi i stvaraju skroz drukčiju atmosferu kroz cijeli album koja pokazuje koliko je cijeli bend napredovao u ovih šest godina nakon tri albuma.  Myles na albumu zvuči fantastično, bend ga također prati a Slash je na ovom albumu jednostavno... Slash.

Sve u svemu, album ne nudi ništa što već nismo vidjeli ali je upravo ono što ste očekivali od albuma, a Slash će vas natjerati da zasvirate zračnu gitaru dok ga slušate.

 

Patrik Mate

Hits 2307
World On Fire « World On Fire Slash Albumi Kronologija

Posljednje predstavljeni jazz albumi

Posljednja 102

Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split