Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U suradnji s Gradom Zadrom, u sklopu ovogodišnjeg Kvart Art festivala održat će se posebno izdanje Urbofon Live programa koje 30. lipnja zadarskoj publici predstavlja Kliniku Denisa Kataneca.

U trajanju od 29. lipnja do 2. srpnja, ovogodišnje peto izdanje Kvart Art festivala, održava se na parkingu iza Gradske knjižnice Zadar, u neposrednoj blizini budućeg Centra za mlade, a večer za pamćenje priredit će 30. lipnja zagrebački bend Klinika Denisa Kataneca oformljen oko osebujnog kantautora otprije poznatog po projektima FELON i Okanagan LTD te mnogobrojnim nastupima u Hrvatskoj i regiji. Žanrovske odrednice benda protežu se od avant-folka, shoegazea i psihodelije do eksperimentalne glazbe. Katanec je prepoznatljiv autor intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama koje upotpunjuje aranžman cijelog sastava Klinike, a publiku nipošto ne ostavlja ravnodušnom.
Već je albumom "Jada jada" nanizao hvalospjeve na glazbenim portalima, a njegov je "pandemijsli tajming" nagnao brojne stare i nove Kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma. Otvorivši put prema sve brojnijoj publici, Klinika je novim albumom "Kao Zao Zor" samo zakucala svoj status jedne od najsjajnijih zvijezda na alternativnom nebu. Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Ne propustite njihov premijerni nastup na Urbofon Live večeri u KvArtu 30. lipnja od 22 sata.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split