Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Legendarni blues glazbenik Norman Beaker vraća se u ŠibeniK! Svoj novi i totalno drugačiji koncert održat će u srijedu 10. travnja s početkom u 21. 30 u klubu Azimut. Beaker je aktivan na sceni od davnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a njegova predanost glazbi i vrhunska izvedba doveli su ga do zasluženog članstva prestižnog američkog društva okupljenog u „Blues Hall of Fame“.

Tko nije čuo kako uživo zvuči blues legenda kojeg su voljeli i B.B. King, Chuck Berry ili Jimmy Rogers, ima priliku za popravni u srijedu u Azimutu. Ulaznice su u prodaji online na Entrio.hr, na šanku kluba ili na ulazu u noći koncerta.

Blueser, blues gitarist, tekstopisac i producent. Na sceni je preko pola stoljeća i ne odustaje. Ove srijede svira u Šibeniku i sprema nešto novo. On je Norman Beaker, glazbenik kojeg morate čuti.

„Svirat ću miks stilova kao i uvijek kad sam uz Blues bend. Line up benda je drugačiji u odnosu kad smo zadnji put svirali u Šibeniku, tako da je uvijek nešto novo. Oduvijek posebno volim nastupe uživo i to posebno u različitim zemljama jer želim očuvati blues na životu. To je veoma važna glazba nabijena emocijama što pokušavam prenijeti i na publiku“, poručio je Beaker uoči svog koncerta u srijedu u klubu Azimut u Šibeniku.

B.B. King ga je nazvao „bijelim Freddyjem Kingom“, a on za šibenski koncert najavljuje „sjajnu noć kao i uvijek“. „Siguran da će nam biti veoma zabavno, i nama na pozornici i publici“, uvjeren je Beaker kojeg u Šibenik dovode Azimut i beogradska agencija „Rock svirke“.

Ulaznice su u prodaji, a ovo je sjajna prilika da sredinu tjedna Šibenik začini vrhunskom glazbom koja istovremeno puni emocijama i energijom glazbenika koji je u svojoj dugoj karijeri surađivao s glazbenicima poput: Graham Bond, Jack Bruce, Chuck Berry, Jimmy Rogers, Van Morrison, Alexis Korner, Chris Farlowe i mnogi drugim.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split