Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Entuzijazam nema granica.

Viva la Pola festival prvi put je održan davne 2004. godine, pa evo sve do ove godine i njihovog 20. rođendana pulski punk, rock, metal, hop-hop i ini entuzijasti svake godine počaste nas sa respektabilnim festivalom gdje uvijek imaju jako ime plus domaće snage. Ove godine vraćamo se u Puli u rane 80-e i vrijeme rađanja NYHC-a – njujorškog hardcora. Kad spomenete njujorški hardcore prva imena koja padnu na pamet su: Agnostic Front, CRO-Mags i oni koje ćemo ove godine gledati na Viva la Pola – SICK OF IT ALL. Ovogodišnje izdanje održava se u Društvenom centru Karlo Rojc od 19:00 sati.

Sick of it all su sinonim ovoga žanra i donijet će u Pulu dašak žestokog, divljeg i beskompromisnog hardcorea. Skoro je za ne povjerovati da u originalnom sastavu nastupaju od svog osnutka tamo davne 1986. godine. Kičma benda su braća Koller (Lou i Pete), te Armand Majidi na bubnju i Craig Setari na basu. Od prvog albuma „Blood, sweat and no tears“ do posljednjeg iz 2018. godine „Wake the sleeping dragon“ izdali su 12 albuma i nikada nisu iskakali iz svojih tračnica glede stila i ostali su vjerni onom esencijalnom hardcoreu.

Uživo su uvijek bili moćni i zato što prije osigurajte svoje ulaznice za ovaj događaj u Puli, a možete ih naći na Entrio.hr po cijeni od 28,00 eura, te u Puli u Caffe barovima Skandal Express i La Resistance.

Ako vam Sick of it all nisu dovoljni, pulski entuzijasti dovode još četiri jaka domaća imena: već legendarni ča-metalci Po' metra crijeva koji nakon nastupa na MIK-u rade na promociji svog albuma „Boškarin IV“, zatim iskusni hardcore Splićani Stepped out, ska-punkeri iz Rijeke Krešo i kisele kiše koji u pripremi novog materijala stižu razveseliti punkerski svijet, i pulske snage u liku i djelu grungera FM-13. Uz sve to još i malo DJ Sose i subota u Puli je potpuna.



Izvještaji



Galerija fotografija: Opća opasnost nastupila u Sisku


Donkey Hot održali samostalan koncert u SAX!-u


Urban&4 uz gudački orkestar u Splitu


Jonathan u riječkom Pogonu kulture


The Boomtown Rats nastupili u Zagrebu


Galerija fotografija: Reper Iz Sobe + Beverly Brooks u Močvari


Rog u jazzu – Fanni Pósa Quartet u Lisinskom


Boris Štok nakon 9 godina u Vintageu


Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split