Najave novih izdanja
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Druga sezona Emmyjem nagrađene serije „Euphoria“ već je krenula, a ususret izlasku soundtracka koji je iznimno važan dio ove tinejdžerske drame, predstavljen je i prvi singl – „Watercolor Eyes“ u impresivnoj izvedbi Lane Del Rey. Pjesmu možete poslušati u nastavku.

Tinejdžerska serija s nagrađivanom glumicom i pjevačicom Zendayom u glavnoj ulozi premijerno je prikazana 2019. godine te ubrzo postala nadaleko poznata, ne samo po scenariju, nego i vrhunskom izboru starih i suvremenih glazbenih klasika koji sjajno prate srednjoškolsku dramu, ali i po fenomenalnoj originalnoj glazbeni osmišljenoj od strane glazbenika i producenta poznatog kao Labrinth („Still Don’t Know My Name“, „All For Us“, „Formula“…).

Hit serija redatelja Sama Levinsona ove veljače trijumfalno se vratila s novim epizodama, a vjerni pratitelji s nestrpljenjem očekuju i glazbeni album koji prati živote omiljenih im likova. Nadolazeće službeno izdanje najavljeno je za kraj veljače i sadržavat će pjesme osmišljene ciljano za atmosferu novih i mračnijih epizoda.

Najavni singl „Watercolor Eyes“ u izvedbi Lane Del Rey objavljen je u pratnji minimalistične vizualizacije s tekstom pjesme, a poslušati ga možete niže.7

U međuvremenu, aktualno i iznimno hvaljeno studijsko izdanje Lane Del Rey, „Blue Banisters“, i dalje osvaja slušatelje diljem svijeta. Ukupno 8. po redu i 3. u nizu u prethodnoj iznimno produktivnoj godini, stiglo je na krilima, još uvijek jednog iznimno hvaljenog albuma -„Chemtrails Over The Country Club“. Oba izdanja našla su se među najprodavanijim albumima 2021. godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom u posljednjem stoljeću.



Izvještaji



Izvrsna Josipa Lisac kao domaćica u Saxu


Ocean Of Another + Survived By Nothing u VIB-u


Sjajan nastup Roberta Fonsece u Kerempuhu


Glenn Miller Orchestra u Lisinskom


Widowspeak u Močvari - sjajna večer indie glazbe


Glazbeni dox - od Ryuichija Sakamota do Nicka Cavea


Drito X - večer 2.


Drugi dan Rock Massacre Festa


Krcata prva večer desetog Drito festivala


Prvi dan Rock Massacre festa u grunge tonu


CHUIte i poCHUite kako su CHUI osvojili Split


ekstaza u Tvornici na promociji novoga albuma Jonathana


Brkovi potpisivali vinil u Dirty Old Shopu


Bajaga i Instruktori u Tvornici


Galerija fotografija: Ozric Tentacles i Silas & Saski


Finntroll, Metsatöll i Suotana u Vintageu


Galerija fotografija: Ljetno kino u klubu Sax!


Galerija fotografija: Gajnice vrište


Silovita nesebičnost Manntre