Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Jedan od mastermindova iza golemog uspjeha bendova kao što su Kyuss i Queen Of The Stone Age, američki multiinstrumentalist i kantautor Nick Oliveri u nedjelju, 2. travnja stiže u Pulu, a dan kasnije, 3. travnja u zagrebački klub Dva Osam.
U organizaciji pulskog No Profit Recordingsa, posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj setlisti i intimnijoj koncertnoj atmosferi kultnog kluba Monte Paradiso u Društvenom centru Rojc. Death Acoustic samostalni je Oliverijev album koji sadrži obrade pjesama u formi svojevrsnog presjeka njegove karijere kao glazbenika i kao glazbenog fana. Tu se nalaze glazbena viđenja Kyussa, QOTSA, The Misfitsa, GG Allina i drugih značajnih imena, a sad iste donosi u živoj, akustičnoj izvedbi. 
nopu
Nick Steven Oliveri možda je najpoznatiji po svom angažmanu u nekim od najznačajnijih suvremenih rock bendova ikad, no riječ je o hiper-produktivnom glazbeniku koji djeluje samostalno i u sklopu brojnih plodnih glazbenih suradnji. Samo neka od imena kojima je doprinijeo svojim glazbenim uplivima su Turbonegro, Moistboyz, the Dwarves, Winnebago Deal i drugi. Također, trenutno djeluje i unutar svog projekta Mondo Generator, u sastavu Vista Chino, a pokretački je dio i sastava Stöner, i to zajedno s Brantom Bjorkom (ex-Kyuss) i Ryanom Gütom (live bubnjarom Branta Bjorka).
Ulaznice za prvi susret s Nickom Oliverijem u Istri, u pulskom Rojcu, bit će dostupne isključivo na ulazu u klub Monteparadiso, po cijeni od 10 EUR (75.35 HRK). U ponedjeljak, 3. travnja Oliverijeva glazbena karavana stiže i u Zagreb, točnije u klub DVA OSAM.
dvaosam


Izvještaji



Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”


Slavlje života i glazbe velike Janis Joplin


Mondo Generator feat. Acid Row i Omega sun


Zagreb glazbom obilježio Dan Europe


JazzHR u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Them Moose Rush, Zepaxia, Rens Argoa


Tihomir Pop Asanović veličanstveno obilježio 60 godina karijere


Opasna doza dopamina u Tvornici kulture – Baks


Matija Cvek održao koncert u Zadru


Lekcije Kojota na otvorenju 20. Culture Shock Festivala