Najave koncerata
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Taproom Nove Runde otvoren je u sklopu #C4Day manifestacije 2023. godine i svaki petak uveseljava žedna grla pivskih geekova i slučajnih putnika koji zalutaju prateći hmeljne putokaze do Zaboka.

U srpnju je održan i veliki Nova Runda Beer Bash koji je bio prožet slavljeničkim notama 10 godina postojanja Nove Runde. U drugom dijelu godine, održane su i prve svirke unutar taprooma zahvaljujući ekipi ZCUK Regenerator - prva je bila večer sirovih riffova u sklopu Metal Ressurection eventa na kojoj su svirali Zenoth, Sinner Takes All i Duelist, dok je druga večer bila upotpunjena glazbom bendova Diskonaut, Soba 9 i Elemental. Proteklo je puno piva kroz u 2023., održano je dosta nastupa i vrijeme je da Nova Runda taproom, kao i svake godine, ode u svoju zasluženu zimsku mirovinu. U petak, 24. studenoga taproom u Zaboku će raditi od 15:00, a uz pivo će se moći uživati i u delicijama koje će pripremati ekipa BBQ Hot Yarda. Svirke su obilježile cijelu sezonu pa je red da se sa svirkom i zatvori 2023., u 20:00 na binu izlazi bend Razdor koji slave sedam godina svog postojanja.
Razdor je ekipa koja, prije svega, funkcionira kao obitelj. Bend je s radom započeo izvođenjem najvećih hitova legendarnih Majki, a neko je vrijeme djelovao i kao tribute band. Utjecaj Majki je vidljiv i iz samog naziva benda. S vremenom je tribute to Majke forma malo zapostavljena, a repertoar dopunjen rock coverima našeg govornog područja, naravno, pod uvjetom da se ne kompromitira zvuk i energija punokrvnog rock benda kakav je bio do tada. Kroz godine je kroz bend prošlo dosta glazbenika, da bi se konačno iskristalizirala sadašnja postava od 6 članova (Besni, Perko, Boroš, Klemen, Filip, Nenad). Bend najčešće nastupa po moto susretima i rock klubovima u regiji, ali nije im strano ni odsvirati na atletskom mitingu. Uz sve to, žive za trenutak kad će njihovi klinci osnovati Razdor 2 te da zajedno grade Autoput ljubavi i rock’n’rolla. Što se tiče nadolazećeg koncerta, bend, zajedno s dečkima iz Nove Runde, želi obilježiti svojih sedam aktivnih godina, uz vlastitu produkciju i scenografiju, a pivovara kao sinonim za zajedništvo i dobre emocije zvuči kao savršena lokacija.

 



Izvještaji



Symphonika On The Rock i treći put u Lisinskom


U klubu Boogaloo održan ZMF Media dan


Camille Bertault Quintet oduševio Tvornicu


Sjajan koncert The Tiger Lilliesa u Kinu SC


Trap Takeover na jednu večer preuzeo Kutinu


Zadruga rasturila u rasprodanom Hard Placeu


Songkillers nastupili u Tvornici


Kries u Boogaloo – autohtona hipnotička etno psihodelija


Urban&4 uz gudački orkestar nastupili u Šibeniku


“Ne igraj se s vatrom, slušaj ju!”


Slavlje života i glazbe velike Janis Joplin


Mondo Generator feat. Acid Row i Omega sun


Zagreb glazbom obilježio Dan Europe


JazzHR u Tvornici kulture


Galerija fotografija: Them Moose Rush, Zepaxia, Rens Argoa


Tihomir Pop Asanović veličanstveno obilježio 60 godina karijere


Opasna doza dopamina u Tvornici kulture – Baks


Matija Cvek održao koncert u Zadru


Lekcije Kojota na otvorenju 20. Culture Shock Festivala